_cristi_ Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Caut un motor de minimobra. are cineva???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbiker Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Salut. S-ar putea sa am ce-ti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Martie 24, 2013 Autor Share Postat Martie 24, 2013 cat vrei pe el??? dami mai multe detalii: -cmc -functioneaza -e complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbiker Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 E de 49 cmc, din cate stiu e complet, are si carburatorul dar e dat jos. Cand s-a dat jos functiona. La pret ne intelegem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Martie 24, 2013 Autor Share Postat Martie 24, 2013 spune tu un pret rezonabil ca ma intereseaza imi poti da un nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 ala nu e motor de minimobra, o fi probabil de la vreun kit pentru bicicleta cu motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Martie 24, 2013 Autor Share Postat Martie 24, 2013 ala nu e motor de minimobra, o fi probabil de la vreun kit pentru bicicleta cu motor. e de la un kit de bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbiker Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Probabil asa o fi, dar am si rotile care nu's de bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Martie 27, 2013 Autor Share Postat Martie 27, 2013 chiar nu are nimeni un motor de minimobra???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 daca ai rabdare si un pic de talent la cautare = gasesti. userul ''cuxi'' parca bagase la vanzare un motor de minimobra la 'bursa comunistelor' daca nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 e de la un kit de bicicleta E un motor de RIGA asa se cheama modelul respectiv. Sper sa mearga linkul:http://moto-atv-scutere.anunturi-auto.4tuning.ro/scutere/alte-scutere/riga-13-11716438.html#poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misumacovei Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 mai ai acel motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costel Neagu Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 chiar nu are nimeni un motor de minimobra???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate