Sari la conținut

sbiker

Membru
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2011

Informații profil

  • Interests
    Ciclism, motociclism, parasutism.

Vizitatori Recenți Profil

1.015 citiri profil

sbiker's Achievements

  1. Salutare! Mai urmareste cineva TDF ? Impresionant castig al lui Yves azi. Pe cine aveti favorit? Cine castiga anul acesta? Eu mizez pe Pogi.
  2. Mulțam pentru ponturile utile. Acestea ar trebui citite regulat pentru a ne forma o atitudine preventiva! Din ce observ, un lucru e general valabil in multe domenii ca sportul, afaceri, motociclism si in viata in general, daca vrei sa reusesti ori sa eviti anumite neplaceri si acela e concentrarea, focusarea pe activitatea facuta. De evitat sunt lucrurile care ne distrag atentia. In schimb atentia distributiva e foarte utila. Grija mare si asfalt uscat!
  3. Multumesc foxxbiker! Voi pe cine mizati ? Cicloburu, dar se fac jocurile/magarii si in ciclism ? Asa departe s-a ajuns, au contaminat toate sporturile ?
  4. Salut! Sunt incepator in ale ciclismului, inca nu am vreo preferinta. Stii cumva daca se difuzeaza online ?
  5. Faine poze! Am vazut un topic recent despre Transfagarasan dar nu l-am mai gasit. Am o nelamurire, Transfagarasanul este inchis din cauza pericolului de avalanse, caderi de stanci, alunecari de teren s.a insa se poate circula pana unde starea drumului permite acest lucru ? Ori exista bariere, indicatorul stop si nu il poti parcurge decat incepand cu 1 Iulie 2016, cand se redeschide circulatiei si portiunea inchisa ?
  6. Salut JusTryMe. Aceeasi problema cu care te confrunti am avut-o si eu acum 2 ani la mobra mea, kawasaki er-5, probabil nu a mai inchis un cui ori ambele si mi-a ajuns benzina in ulei. Am rezolvat situatia prin montarea unui filtru de benzina suplimentar pe conducta de benzina care pleca de la robinetul rezervorului si ducea intre cele 2 carburatoare, se poate vedea in poze, asta dupa ce am verificat si curatat carburatoarele, insa erau in regula. Succes in remedierea neplacerii. /index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1150844 » Post actualizat in 16 May 2016 13:43 Filtrul suplimentar a fost montat pe conducta de benzina dintre robinetul rezervorului si carburatoare. /index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1150844
  7. Frumoasa calatorie! Numele de Dobrogea imi suna ca fiind ceva aparte, iar cand vad si pozele, peisajele, imi dau seama ca e o zona minunata si merita vizitata! Abia astept!
  8. Urmaresc cu interes povestea frumoasa aventura! Ai schimbat bani de acasa in lire turcesti ?
  9. sbiker

    Problema Fan Curier

    Parerea mea este sa faci o plangere la ANPC sau OPC impotriva firmei de curierat. In trecut am rezolvat o problema printr-o reclamatie la OPC. Spor in recuperarea prejudiciului.
×
×
  • Creează nouă...