Sari la conținut

sbiker

Membru
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sbiker

  1. Salutare! Mai urmareste cineva TDF ? Impresionant castig al lui Yves azi. Pe cine aveti favorit? Cine castiga anul acesta? Eu mizez pe Pogi.
  2. Mulțam pentru ponturile utile. Acestea ar trebui citite regulat pentru a ne forma o atitudine preventiva! Din ce observ, un lucru e general valabil in multe domenii ca sportul, afaceri, motociclism si in viata in general, daca vrei sa reusesti ori sa eviti anumite neplaceri si acela e concentrarea, focusarea pe activitatea facuta. De evitat sunt lucrurile care ne distrag atentia. In schimb atentia distributiva e foarte utila. Grija mare si asfalt uscat!
  3. Multumesc foxxbiker! Voi pe cine mizati ? Cicloburu, dar se fac jocurile/magarii si in ciclism ? Asa departe s-a ajuns, au contaminat toate sporturile ?
  4. Salut! Sunt incepator in ale ciclismului, inca nu am vreo preferinta. Stii cumva daca se difuzeaza online ?
  5. Faine poze! Am vazut un topic recent despre Transfagarasan dar nu l-am mai gasit. Am o nelamurire, Transfagarasanul este inchis din cauza pericolului de avalanse, caderi de stanci, alunecari de teren s.a insa se poate circula pana unde starea drumului permite acest lucru ? Ori exista bariere, indicatorul stop si nu il poti parcurge decat incepand cu 1 Iulie 2016, cand se redeschide circulatiei si portiunea inchisa ?
  6. Salut JusTryMe. Aceeasi problema cu care te confrunti am avut-o si eu acum 2 ani la mobra mea, kawasaki er-5, probabil nu a mai inchis un cui ori ambele si mi-a ajuns benzina in ulei. Am rezolvat situatia prin montarea unui filtru de benzina suplimentar pe conducta de benzina care pleca de la robinetul rezervorului si ducea intre cele 2 carburatoare, se poate vedea in poze, asta dupa ce am verificat si curatat carburatoarele, insa erau in regula. Succes in remedierea neplacerii. /index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1150844 » Post actualizat in 16 May 2016 13:43 Filtrul suplimentar a fost montat pe conducta de benzina dintre robinetul rezervorului si carburatoare. /index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1150844
  7. Frumoasa calatorie! Numele de Dobrogea imi suna ca fiind ceva aparte, iar cand vad si pozele, peisajele, imi dau seama ca e o zona minunata si merita vizitata! Abia astept!
  8. Urmaresc cu interes povestea frumoasa aventura! Ai schimbat bani de acasa in lire turcesti ?
  9. sbiker

    Problema Fan Curier

    Parerea mea este sa faci o plangere la ANPC sau OPC impotriva firmei de curierat. In trecut am rezolvat o problema printr-o reclamatie la OPC. Spor in recuperarea prejudiciului.
  10. Foarte frumos si curat ai lucrat, pe masura rezultat! Bravo!
  11. sbiker

    Bicicletă furată

    Probabil au antrenament hotii astia din furatul bicicletelor, de au ajuns sa urce pana la etajul 4 sa fure una.
  12. Salut. Frumos motor. Asfalt uscat!
  13. Arată bine! Să o stăpânesti sănătos!
  14. sbiker

    Minsk

    Salut. La multi ani ! Am gasit 2 manuale : unul al motocicletei http://ro.scribd.com/doc/21525731/Manual-Minsk#scribd si unul de reparatie cica dar e in limba engleza http://www.offroadvietnam.com/download/minskmanual.pdf succes!
  15. Frumoasă călătoria, pozele. Felicitări ! La mai multe
  16. sbiker

    My FZ6 Fazer

    Frumoasă motocicletă, să o stăpânesti sănătos!
  17. sbiker

    BURSA LOCALA

    Salutare! Era pe aici un combinezon de ploaie de vanzare, si nu il mai gasesc, imi poate spune cineva daca s-a vandut ? Multumesc!
  18. Super poze, peisaje! Ne incântați si nouă privirea! Drumuri bune să aveți !
×
×
  • Creează nouă...