pufletz Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Neata, Se pare ca am o problema la pompa vacumatica si de aici si 2 intrebari: 1. Recomandati un kit de reparatie sau o pompa noua? 2. Daca noua unde as putea gasi asa ceva? La o cautare scurta pe google nu am gasit (dar nici eu nu ma pricep sa aleg un model daca nu scrie clar ca e pentru diversion 600 S - sunt praf la mecanica dar sper sa invat putin pe primul meu motor) Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Neata, Se pare ca am o problema la pompa vacumatica si de aici si 2 intrebari: 1. Recomandati un kit de reparatie sau o pompa noua? 2. Daca noua unde as putea gasi asa ceva? La o cautare scurta pe google nu am gasit (dar nici eu nu ma pricep sa aleg un model daca nu scrie clar ca e pentru diversion 600 S - sunt praf la mecanica dar sper sa invat putin pe primul meu motor) Multumesc. 1. Kit de reparatie nu exista. Noua, am cumparat prin 2009 cu ~100 euro de la un distribuitor Yamaha. 2. Pompa asta se mai foloseste pe Tenere si pe Super Tenere. Cauta la dezmembrari, poate gasesti ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 la "disectie" ce ai gasit defect in pompa veche ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufletz Postat Aprilie 1, 2013 Autor Share Postat Aprilie 1, 2013 Faza e ca imi murea motoru in mers, am ajuns la cineva care se pricepe si care mi-a suntat pompa temporar iar problema nu se mai reproduce. Nu stiu ce e inauntru, nici nu am dat-o jos. As prefera o pompa noua daca nu e foarte scumpa dar nu stiu un site pe care sa gasesc asa ceva si nici nu stiu exavy ce pompa imi trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 daca te ajuta cu ceva am eu una de pe un suzuki burgman, fa un pret si e a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 daca te ajuta cu ceva am eu una de pe un suzuki burgman, fa un pret si e a ta. dezmembrez_suzuki_0021.JPG La modelele mai vechi pompa este vacuumatica. Nu mai stiu din ce an au trecut la pompe de benzina electrice (97 sau 2000). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pufletz Postat Aprilie 1, 2013 Autor Share Postat Aprilie 1, 2013 Motoru e din 95 si pompa nu e electrica. Din cate dibuiesc din poza se pare ca pompa ta e electrica. La modelele mai vechi pompa este vacuumatica. Nu mai stiu din ce an au trecut la pompe de benzina electrice (97 sau 2000). Merci pentru observatia gramaticala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate