bogdan1009 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Salut Am o intrebare poate s-a mai discutat dar nu am gasit pe forum. Care este procedura de inscriere la primarie a unui scuter care este deja inmatriculat cu carte, talon, asigurare, numere normale. Scuterul nu a mai fost folosit de 6 ani si intre timp s-a schimbat legislatia si trebuie inscris la sector. As vrea sa-l vand dar nu stiu care este procedura de inscriere. Aveti idee ce acte trebuie, cat costa si unde trebuie mers. Multumesc anticipat pt raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Nu trebuie sa-l inscrii ca sa-l vinzi. Daca vrei sa-l vinzi faci contract V-C si-l inscrie cumparatorul. Tu ti-l radiezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan1009 Postat Aprilie 5, 2013 Autor Share Postat Aprilie 5, 2013 ok multumesc. in cazul in care vreau totusi sa-l inscriu ai idee care este procedura? de ce acte am nevoie la primarie si cat m-ar costa pentru bucuresti? asigurarea si itpul nu mai sunt valabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 de cati cmc este ? oricum trebuie carte (o faci la RAR ) chiar daca este de 50 cc ! apoi la primarie - politie ! mai bine mergi cu actele la un birou de inmatriculari si pt 20-30 ron iti fac ei tot ce trebuie si te si indruma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan1009 Postat Aprilie 5, 2013 Autor Share Postat Aprilie 5, 2013 de cati cmc este ? oricum trebuie carte (o faci la RAR ) chiar daca este de 50 cc ! apoi la primarie - politie ! mai bine mergi cu actele la un birou de inmatriculari si pt 20-30 ron iti fac ei tot ce trebuie si te si indruma ! de 49cc te referi la cartea normala de inmatriculare pe care o are orice autovehicul, sau trebuie ceva special pentru mopede de la rar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Sunt aceleasi acte ca pentru o motocicleta sau o masina (Factura/Contract V-C, Carte de Identitate, Fisa de inmatriculare de la Fisc). Te costa cam 100 lei (numar, impozit, taxe) plus asigurarea RCA pe minim 6 luni (100-120 lei) dupa ce ai trecut pe la RAR (autenticitate, omlologare, ITP, CIV, folie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan1009 Postat Aprilie 6, 2013 Autor Share Postat Aprilie 6, 2013 ok, ms mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Dacă aş fi ştiut că am nevoie de aceleaşi acte pentru a-mi înregistra scuterul ca şi la înmatriculare, îl înmatriculam direct. Asta se întâmpla în 2010. Acum, la început de an, mi-au cerut să-l înregistrez şi la Direcţia Fiscală, doar doar or mai scoate 8-10 lei şi de pe urma lui, pe an. Măgării. Recomand : înmatricularea scuterelor direct la Poliţie ( deci numere albe ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate