Mr_ORL Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Aaaaaaa, pai normal, carpatiul are capacitatea 7O cc parca, nu mai retin exact , dar are capacitatea cilindrica mai mare decat mobra. Poti face altceva , daca ai un piston vechi de carpati, sau poti imprumuta unul de la altcineva, si te duci la un magazin cu piese de motoscutere , si ceri un piston cat mai apropiat de acela de carpati. Trebuie sa fie identic la lungine,la gaura boltului , adica sa fie ambele pe bolt de 12 , parca atat este boltul de la carpati si cand pe lui unul langa celalalt sa corespunda gaurile de la bolt , sa fie una in drept cu cealalta si lungimile pistonului sa fie identice. Tind sa cred ca tot de la Honda vei gasi un piston compatibil. Nu trebuie neaparat sa fie diametrul la fel, dar nici prea mult sa nu difere, pentru ca poti face alezaj la cilindrul de carpati , daca pistonul gasit este mai mare. sa nu fie mai mic, ca atunci nu e bine ! Are 68 cmc carpatiul capacitate Cat despre compatibilitati, stiu cum e faza....o sa ma duc cu piesele cand le aduc de la tara! Merci oricum de indicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Are 68 cmc carpatiul capacitate Cat despre compatibilitati, stiu cum e faza....o sa ma duc cu piesele cand le aduc de la tara! Merci oricum de indicatii Nebunule.Iar te dai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Nebunule.Iar te dai mare. Nu ma dau bre mare, ci incerc sa fac motoru, ca apoi sa am cu ce ma da mare Poze, cum am promis, cu motoru inainte sa ma apuc de el, si cu piesele dupa vopsire(vopsirea s-a facut in camp electrostatic in negru mat si bej saharian) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Care mai este starea motorului acum ? totusi a trecut ceva timp..niste poze, ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Badic Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 cumpar cadru de carpati simplu sau cu piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate