Bonzoo Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Salut baieti! Vreau sa-mi fac schimbul de ulei si filtru la sv-ul meu,am cautat pe net si sunt o groaza de site-uri cu asa ceva si as vrea o parere si din partea voastra,daca ati mai cumparat si daca baietii au fost seriosi,va rog sa-mi sugerati un site! Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 sectiunea BURSA->vanzari consumabile NOI! Cel mai simplu... desi mi-e greu ca prin Brasov nu gasesti un magazin cu uleiuri moto (nu e asa departe BV de tine). Eu insa cumpar al doilea an de pe forum si e foarte ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C devil Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 la Moto Gear motul 5100 10w40 100 ron, depinde ce bagi tu la sv aici am gasit cel mai bun pret!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 ia legatura cu user-ul metricmotion ...are preturile ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate