Geo_ZGA Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Exista in comert (online sau magazine) vopsea pt piele (daca e piele naturala, pe sintetica nu stiu cat de bine prinde) cu fixator. Dar nu stiu sa spun care e buna si care nu... Sau, varianta 2, apelezi la un pielar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 (editat) Am curatat odata o sa foarte jegos cu brake cleaner, si a mers fantastic. Dar apoi mai trebuie tratat cu ceva. Poate ceva silicon. Editat Ianuarie 28, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) cureti bine dai fason apoi dai cu silicon cand opresti la semafor dai cu 00le-n rezervor Editat Ianuarie 29, 2014 de superbec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 cureti bine dai fason apoi dai cu silicon cand opresti la semafor dai cu 00le-n rezervor hahahah, corect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate