BikerXX Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Vreo concluzie productiva? As vrea sa schimb culoarea unei sei din crem in negru. Ce as putea folosi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Exista in comert (online sau magazine) vopsea pt piele (daca e piele naturala, pe sintetica nu stiu cat de bine prinde) cu fixator. Dar nu stiu sa spun care e buna si care nu... Sau, varianta 2, apelezi la un pielar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 (editat) Am curatat odata o sa foarte jegos cu brake cleaner, si a mers fantastic. Dar apoi mai trebuie tratat cu ceva. Poate ceva silicon. Editat Ianuarie 28, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Mersi Geo, vazusem pe net ceva, dar in magazine nu, de asta am intrebat, poate stie cineva ceva concret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) cureti bine dai fason apoi dai cu silicon cand opresti la semafor dai cu 00le-n rezervor Editat Ianuarie 29, 2014 de superbec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 cureti bine dai fason apoi dai cu silicon cand opresti la semafor dai cu 00le-n rezervor hahahah, corect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate