ivan123 Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Buna tuturor. In aceasta zi frumoasa de primavara m-am decis sa dezvelesc motocicleta dupa o iarna lunga. Asa ca am curatat lantul, am spalto, dar vreau sa o dau si cu polish. Intrebarea mea este daca pot sa dau cu polish de auto pe motocicleta, pe partile lacuite, lucioase (plastice) ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 nu, iti trebuie polish moto, altfel strici coroabca! are altfel de lac, e lac moto, alta treaba! oh god! =)))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan123 Postat Aprilie 11, 2013 Autor Share Postat Aprilie 11, 2013 Ok, mersi ! Dar dc asa amuzant ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 omul glumeste:)) merge cu orice polish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 nu, iti trebuie polish moto, altfel strici coroabca! are altfel de lac, e lac moto, alta treaba! oh god! =)))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eric Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Poti sa dai linistit cu polish ... dar ai grija cand il cumperi sa ceri polish "fin" .... adica doar sa o faci sa luceasca !!! Ca banuiesc ca asta vrei sa faci ... nu gen sa scoti vreo zgarietura sau vreo gazare a vopselei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 da-i bre linistit cu polish si dupa aia cu ceara si gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 merge si decat ceara data cu masina rotativa si iese super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan123 Postat Aprilie 11, 2013 Autor Share Postat Aprilie 11, 2013 Da mersi mult pentru sfaturi ! Am dat cu polish si a iesit super ! O zi buna si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 merge si decat ceara data cu masina rotativa si iese super decat ceara, decat cartofi... plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 oare ceara din urechi o fii buna pt dat polish cu ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leloy Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Eu am dat-o cu polish cand am pus-o la conservat, nu-i strica , ba din contra ofera o protectie suplimentara vopselei.. insa trebuie ocolite partile plasticate negre, mate, fiindca se vor curata greu , si ramane urma de alb de la pasta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate