Sari la conținut

leloy

Membru
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de leloy

  1. " Miarele" (1000) raman si vor fii "bunatatiile " in domeniu, egal ca sunt SS , Naked, sau orice alt tip de motor,,, de sosea desigur . Iarta-ma ca te contrazic, insa am inceput de la clasica Mobra de 49 cmc, si am urcat succesiv pe 125, apoi 250, 500 , 750 Kawasaky Ninja SS, iar acum pe Yamaha Fazer Exup de 1000, si sunt foarte multumit si de acest model. Chiar mai sport se comporta decat Kawa 750, ma asculta perfect,,, si am "calarit" in jur de 200 000 de km motoarele. O vara frumoasa , si asfalt uscat !! » Post actualizat in 11 May 2017 14:38 Ce draq va tot contraziceti ? Cred eu forumul este si pentru comunicare, socializare,,, si intr-adevar si pt sicanare. Insa 400 km nu sunt multi de parcurs. Cand aveam Kawasaki Ninja SS 750 , am parcurs 450 km intr-o singura zi . Probleme ce m-au deranjat la SS au fost pasagera din spate, fiindca era ca un "balast" indeosebi la coborare , si-mi obosea mana drt, iar vizibilitatea aidoma la coborare , chiar daca aveam Schubert S4 vizibilitatea era redusa si daca viziera acestei casti este superba , si mereu fortam privirea , gatul inainte. Intr-adevar asa cum scriu si cei din comentariile anterioare , SS-ul in regim de oras este enervant la turatii reduse. Poate generatiile noi , sa rezolve aceasta problema. In rest in curbe , la viteza adaptata pentru fiecare in parte se comporta extra , super. Am "frecat" scaritele de multe ori, insa mereu in siguranta . Asfalt uscat !!!
  2. Echipamentul fratiilor !!!!! Oricum ne distrug conservarii, dar si noi uneori " sburam prea jos ". Echipament corespunzator , nu blue-geansi , slapi, casti made China . Trebuie sa avem noi grija de ,,, noi ! R.I.P.
  3. Poi deja m-a cuprins pofta , cand citesc ce bunatati au fost, si vor fii acolo,,,,,toate stropite ,,,, . Nu am mai participat inca, dar daca nu deranjez, am sa fiu prezent, asa incat sa legam noi prietenii .
  4. Maine dimineata decolez si eu cu a mea pasagera iubita intr-acolo !!!!! » Post actualizat in 25 Jul 2014 19:47 A fost OK , la M.A.N .
  5. Salutare ! Daca va pot ajuta cu gazduirea motoarelor, eu locuind in Sighisoara, o pot face cu cea mai mare placere. Unde locuiesc la curte ,cred ca pot parca vreo 5, 6 motoare , iar la firma unde muncesc, inca vreo 10 , (daca va adunati atatia ). iar locatia este aproape de cetatea medievala . In ceea ce priveste cazarea propiuzisa, sunt o multime de pensiuni, iar comparativ cu alti ani, nu prea cred ca o sa fie "inghesuiala". 0744564930.
  6. Weekendul viitor , nu e sigur ca va mai fii vremea intocmai ca acum. Daca totusi iesiti,bineinteles ca o sa urmaresc topicul, ma alatur , sau mai bine scris va intampin pe drum prin Predeal sau Sinaia, , eu fiind din Sighisoara, iar la intoarcere, deasemenea pot sa va insotesc pe aceeasi portiune de drum,, fiindca intr-adevar este un traseu placut , cu sosea buna ..
  7. Intr-adevar , antigel necorespunzator duce la asemenea corodari,,, , recomandat pentru componente de aluminiu este G12 si G11, care au compozitie chimica ce nu reactioneaza cu aluminiul, si bineinteles se recomanda a fii inlocuit dupa o perioada de timp sau nr. de kilometri, intru-cat timpul si incalzirile si racirile repetate duc la pierderea calitatii acestui agent chimic. Deasemnea si apa duce la astfel de coroziune , de aceea se si recomanda folosirea agentilor de racire de tip antigel, acestia avand si rol de gresaj al simeringului p-pei de apa ( presetupa ), si bineinteles punctul de fierbere difera fata de cel al apei, fiind mai crescut ( aprox. 103* C ).
  8. Fratilor , am fost olimpic la citit, ,,, si citeam, si citeam cam orice gen ce s-ar putea citi, cu sarg si placere,, insa de vreo trei ani, m-a cam lasat ,,vederea,,, si nu am mai citit , mai deloc, iar in ultima vreme am inceput cu ceva usor, asa ca sa-mi reintru in forma ,,,incalzirea pentru sambata seara ,,,cred ca sunt in stare sa ma alatur intregului colegiu de lectura,, ,,daca se mai gaseste vreo bancutza libera !!! De citit om gasi , si om aduce , si colorate si transparente, si reci si calde, si ude si tari,,,de toate !!
  9. Deosebit, bravo,,, ,Impreuna cu un amic, Yamaha mea , Kawasaki-ul sau, si "atasele" de rigoare , vom face un tur asemenator, insa nu avem nimic precis stabilit ca traseu. Doar o idee pe care o sa o dezvoltam pe traseu, cu plecare din localitatea de bastina Sighisoara, spre cheile Bicazului, sapoi mai vedem !!!!!
  10. Dezechilibru roata fata , asa se comporta pe anumite intervale de viteza.
  11. Parca de ieri v-ati suit pe motoare , ce dreaq !!! Doar stiti bine ca trebuie sa cascam ochii daca se poate cumva cu doua intersectii inainte , si ca suntem invizibili in trafic. Clar, trebuie plecat de la premiza ca nu suntem vazuti in trafic!!! Si nici binevazuti !!!
  12. Poi daca nu" scanteieste" geaba " benzineste" !!! CDI, fiindca bobinele trebuie sa dea semne de pornire, macar la una dintre ele, si mai greu asa coincidenta sa se arda amandoua !! Daca erau fise inversate, dadea rateuri, si bineinteles scanteie la bujii. Fa cum ti- a recomandat si Shobo !!
  13. leloy

    Si e gata Planeta

    Frumos a iesit !!! Felicitari . Am si eu una , tot rosie cu atas trecut si in acte , insa trebuie facuta cam aceeasi operatiune care ai executat-o si tu, si nu mai am timp si rabdare . Poate candva cand ma loveste ambitia, sa ma apuc,,, .
  14. leloy

    Yam R1 2000

    Si eu dupa Kawasaki 750 Ninja, mi-am dorit tot un R1, insa la insistentele unor amici, am ales un Fazer FSZ 1000. Are aceeasi mecanica ca si R1, mai putin biciclistica, si fiind invatat cu S.S. mereu ating cu scaritele in curbe in care cu Kawasaki nu pateam atat de des acest lucru !! ! Sa o stapinesti sanatos , si fara incidente !!!
  15. Deja pinionul vechi are urme de inconvoiere, dupa cum se vede in foto, , si parca si-a format un "sens' , de la uzura. Probabil cum au recomandat si posturile anterioare, , sa rulezi cu lantul vechi ar mai merge, insa deja cand e vechi,,,,mie mi s-a rupt lantul la Kawasaki ZXR 750, insa am avut noroc, , fiind in localitate si nu aveam viteza prea mare, dar mi-a blocat efectiv spatele . Simptomatica a uzurii lantului , sau a componentelor acestui kit, se simte la viteze ridicate, comportandu-se avand in regim de sarcina un rulaj cadentat, sincopat. Atentie mare !!!!.
  16. Intr-adevar cu supraincarcarea aceea , elementul respectiv al acumulatorului s-a scurtcircuitat. Daca tot o schimbi si vrei sa o verifici " babeste" pe cea in cauza , inchide circuitul de pe + pe - cu un conductor puternic, si o sa -ti iasa bulbuci din elementul , sau elementele scurtcircuitate. Bafta cu noul acumulator, si mai verifica-i incarcarea.!!!
  17. Multa sanatate i-ti doresc !!! Chiar sunt curios , unde draq scrie in lege chestia asta cu autovatamarea!!! Poate stie careva mai multe detalii?? asa ca idee sa fim informati daca exista temeiul legal pentru asemenea cazuri, nu de alta , fiindca nu doreste nimeni sa ia cate o tranta cu motorul, insa daca totusi se intampla , sa stim ce atitudine trebuie luata fata de Garcea !!!
  18. Nasol !!! Insanatosire grabnica riderului !
  19. Anul trecut a tras-o cu ploaia bine de tot, si nu am fost. Sper ca acum sa nu fie din nou asa vreme, sa putem avea parte de un Bike fest superb
  20. Insanatosire grabnica !!!! Acuma o sa inveti sa circuli si cu alt utilaj !! Omul de necaz e si de ras cateodata. Bine ca ai scapat cu atat doar, si inca o data insanatosire grabnica. !!!
×
×
  • Creează nouă...