paul90 Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Am un Suzuki GSF 600 GN77A Bandit an 1995,cu o roata spate de pe Banditul de 1200 din prima generatie.Foaia standard pt 600 este de 47 dinti,avand in vedere ca am roata de pe 1200,acum ca urmeaza sa imi schimb kitul de lant o sa achizitionez una tot de 47 dinti. Si de asemenea vreau sa cumpar pinionul de atac de 14 dinti in loc de 15(standard). Intrebarea este daca trebuie ca lungimea lantului sa fie mai mare sau poate ramane standard de 110 zale(DID 530 VX). Multumesc de raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Pai daca schimbi pinionul mic cu in dinte in minus si pastrezi foaia identica, nu o sa ai probleme, deci poti folosi lumgimea stok,lantul o sa fie putin mai lung dar corectezi din intinzatoare. Asta daca ai spatiu. Editat Aprilie 13, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate