ThunderByte Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) uite ce simplu e un leovince daca ai sti si care e "jmecheria" cu el nu ai mai zice ca e asa simplu, tipul ala de db killer e destul de bine gandit si merge numai cu toba pereche(doar pentru modelul ala de toba). Editat Aprilie 15, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Cine e interesat de silencer sa-mi dea un pm ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Cine e interesat de silencer sa-mi dea un pm ! Ai tu ? Faci ? Ptr ce model ai ? Cat ? Unde ? Cum ? Aoleu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 daca ai sti si care e "jmecheria" cu el nu ai mai zice ca e asa simplu, tipul ala de db killer e destul de bine gandit si merge numai cu toba pereche(doar pentru modelul ala de toba). eu il am montat pe o altfel de toba. tot aceeasi chestie o face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate