Marian96 Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 (editat) Salutare!!!De curand am avut carburatorul infundat cu fel si fel de gunoaie de la benzinaria asta buna,din Clinceni. Mi-am curatat singur carburatorul,dar m-am jucat si pe la aer.Acum are 2 ture si 3/4.Trage bine. Atasez o poza cu bujia,care am scos-o azi si am schimbat-o. Arata bine? P.s: mai am aproximativ 400 de ml ulei de amestec in rezervor, si m-am gandit azi cand am alimentat 3.50 l de benzina sa adaug 2 capacele cu ulei de amestec. Are ceva? Mi s-a parut ca fumul scos este putin mai negru decat era in mod normal, Sper ca nu va plictisesc Bujia noua care am montat-o acum cateva minute este una BOSCH,cea veche este CHAMPION Editat Aprilie 16, 2013 de Marian96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 bujia arata bine,iar il legatura cu uleiul in amsestec,este foarte ok,asta daca nu te deranjeaza ca scoate fum.Niciodata sa nu fii sigur pe pompa de ulei..adauga mereu putin ulei in amestec.te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Aprilie 16, 2013 Autor Share Postat Aprilie 16, 2013 bujia arata bine,iar il legatura cu uleiul in amsestec,este foarte ok,asta daca nu te deranjeaza ca scoate fum.Niciodata sa nu fii sigur pe pompa de ulei..adauga mereu putin ulei in amestec.te salut mersi pentru raspuns. vroiam sa fiu sigur,nu as vrea sa se strice acum,la inceput de sezon. Respectele mele si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionuttsg Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 e reglat ok. culoarea unei bujii trebuie sa fie caramizie atunci cand are carburatorul reglat bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 vezi sa fie echivalenta bujia , altfel iti poate face probleme probabil stii ca sunt unele mai reci si altele mai calde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Aprilie 16, 2013 Autor Share Postat Aprilie 16, 2013 e reglat ok. culoarea unei bujii trebuie sa fie caramizie atunci cand are carburatorul reglat bine l-am reglat singur,iti dai seama cat m-am chinuit pana i-am dat de cap, experienta cu motor in 2t am mai avut cu o mobra dar am facut-o praf vezi sa fie echivalenta bujia , altfel iti poate face probleme probabil stii ca sunt unele mai reci si altele mai calde Bujia am luat-o de la un magazin cu piese moto, Mi-a recomandat-o pentru motor 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 NU exista bujii 2t/4t. cand auzi un vanzator/mecanic/etc. spunand TAMPENII colosale ca asta fereste-te! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate