vik55 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Pentru maine daca mai este cineva interesat de o iesire [ Bucuresti -> Valea Oltului -> Sibiu ] si ne intoarcem seara. Propunere : plecare 9:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Poate merg si eu daca se aduna mai multi, 0722661428 Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Cred ca ma bag si eu daca ne strangem niscaiva, dor ca nu prea cunosc Bucurestiul deci este foarte posibil sa am nevoie du un far ca in Batman (merge si alt model) sa gasesc locul de adunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Pai daca ai ora ce ti mai trebuie?, am glumit, ma sunati si pe mine daca se pleaca de la Carfur militari, asa cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 Hai ca incet incet ne strangem pana diseara mai este ,incercam sa vb mai pe seara in jurul orei 20 . Toate cele bune . Vik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Cred ca ma bag si eu daca ne strangem niscaiva, dor ca nu prea cunosc Bucurestiul deci este foarte posibil sa am nevoie du un far ca in Batman (merge si alt model) sa gasesc locul de adunare PS: nr tel: (cosmote) 0784362333 - Marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 Cine mai pofteste /cine mai doreste un traseu asa mai " sprintenel " [ Buc > Sibiu ] intoarcere seara , maine dim. parcare Mc Don. 9:30 - 10 :00 o cafea , un suc .....eu la 10:00 am decolat . Vik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Eu voi fi la 09.30 la MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 Frumoasa " tura " si fara incidente apropo unde vreti sa descarcarti pozele .............? sa le bag si eu cu ce am facut eu . Numai de bine si pe alta data . Vik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Vedeti ca am pus cateva poze la pagina 1 de la imagini din calatorii pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 (editat) Vreme excelenta, ritm sustinut de mers, etc, etc ( laude) , superbine. Poate mai facem una, in aceeasi formatie ? Editat Aprilie 21, 2013 de camila de recif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 m-am trezit cam tarziu ca ma batea un gand sa vin cu voi. cand ma intorc din vacanta as reface drumul vostru ...dar pana la Paltinis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 21, 2013 Autor Share Postat Aprilie 21, 2013 Vreme excelenta, ritm sustinut de mers, etc, etc ( laude) , superbine. Poate mai facem una, in aceeasi formatie ? Cu placere dar mai inversam putin formatia , sa mai intre si altii in bataia pusti ..............ai vazut cum a zis nenea gaboru < primi doi > restu liberii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 cat aveati la ora si cum ati rezolvat cu politistii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 (editat) Nici noi nu mai stim, s a mers in forta, dar prudent Editat Aprilie 21, 2013 de daniel1954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 24, 2013 Autor Share Postat Aprilie 24, 2013 Pt : 27 /04 2013 > Ma gandeam la o Delta asa pt o prospectie / informare pt mai la vara , locurii de campat dat la peste si altele .......... Sau alte variante , vremea se pare este super ok pt mobra . Vik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Baieti , eu pe 1 si 2 Mai merg la cabana Cerbul din Predeal , cazarea costa 50 lei si de acolo mergem unde vrem , eu merg cu prietena, daca mai vrea cineva sa mearga, sa mi spuna ca aranjez cazarea, cu dus in camera, curat, super pentru doar 50 lei/ noapte, astept sa vad cine merge, avem gratar acolo si tot ce trebuie Iar de Pasti cine vrea sa mearga la Sambata cu intoarcere seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate