CUXI Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 cine stie daca se mai poate face ceva dintr-o baterie cu ferro nickel??nu a mai fost folosita de vreo 10 ani....sau alta varianta...unde gasesc o baterie de 6v 8 ah dar de dimensiuni exacte cum au avut mz-urile de 250...tipul ES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Incearca sa incarci bateria veche la un redresor. Ai grija ca, la incarcare, curentul sa nu fie mai mare de 10% din capacitatea bateriei. Daca se incarca si tine, nu se descarca intr-o ora-doua, insemna ca o mai poti folosi un timp. Daca nu, cauta baterie de 6V marca 'Foton'. Au un gabarit mic si ar trebui sa-ti incapa in locas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) cine stie daca se mai poate face ceva dintr-o baterie cu ferro nickel??nu a mai fost folosita de vreo 10 ani....sau alta varianta...unde gasesc o baterie de 6v 8 ah dar de dimensiuni exacte cum au avut mz-urile de 250...tipul ES iti aduc eu sambata un acumulator da e pe 6v 5a....sper sa iti fie bun...daca e, imi aduci aminte sa nu uit si e destul de micut...cat 2 alcatel one touch easy db unul langa celalalt Editat Noiembrie 16, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Bateriile cu feronichel sunt f. bune , au o durata de viatza muuult mai mare decat a celor cu plumb. Dezavantajul lor este ca sunt mai mari si mai grele decat cele cu plumb ( la acelasi amperaj). Ai putea sa incerci sa o incarci si vezi ce se intampla. Deobicei acumulatorii cu feronichel isi pastreaza starea de incarcare f mult timp. Eu am avut asa ceva la IJ cu atas si eram foarte multumit de ei da intr-o zi mi i-a furat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 ia frate de la louis, k e cativa euro si nu te doare kapu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate