acvila_neagra Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Gata, rezolv azi cu ITP-ul si am terminat. Sunt pregatit de drum ! Tatra, venim din nou, pe urmele bunicilor nostri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Pentru participanti:nu uitati de permis conducere,talon cu verificare tehnica valabila,asigurare obligatorie pentru motor,asigurare medicala,carte identitate,pasaport(poate intram si in Ucraina),spray pana,costum ploaie.Cardul bancar este foarte bun pentru plata benzina sau scos coroane din atm.A confimat si Petrisor,deci mare bucurie. Eu mereu iau la mine si cheile de rezerva.Nu se stie cand ai nevoie de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 sunt pregatit pentru Tantra , dar cartea de identitate si diploma de absolvire n-o iau cu mine. eu si cu Marius, am vorbit, vreau sa ne pierdem in ceata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 19, 2013 Autor Share Postat Iulie 19, 2013 sa nu-mi zici ca ne ispitesti din nou cu vreo palinca, ca la lacul zetea,,,piei drace! petrica, imi strici feng shuiu' ! cand scoti sticla eu ma arunc in lac si ies dupa 1 ora, ca am concurs de inot pe 3 august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 bai domnule, m-am privatizat... acum am om care bea pentru mine, Da? gata, la culcare ca maine decolam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Acum 2 saptamani am dat si eu cu nasul de Muntii Tatra si de SK. Muntii acestia sunt uluitor de frumosi si zic eu, merita vazuti insa tara mi s-a parut anosta si foarte scumpa. Exagerat si nejustificat de scumpa. Nu stiu daca ideea lor de a trece la euro a fost cea mai buna... Si au drumuri locale nasoale. Si multi tigani. Aveti grija de voi si mai ales sa aveti distractie maxima. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate