a_deea Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Activitate serioasa pe aici. Ma mut in Bacau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Activitate serioasa pe aici. Ma mut in Bacau! intradevar, in toamna asta in oras s-a format o comunitate moto foarte bine inchegata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 cum naiba nu ai auzit turele prin cartier... eu am dat 4-5 ture cu 50-50 si oleaca, iar toata lumea a zis k se auzea de parca aveam 100 si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Pai dak te muti la Bacau sigur o sa ai cu cine sa joci Fazan. In sfarsit o sa-ti gasesti partener sa joci Fazan !!!!???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 De ce nu facem un site gen samuraiders unde sa punem filmuletele si pozele si alte treburi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 In sfarsit o sa-ti gasesti partener sa joci Fazan !!!!???? Si o partenera,daca esti mai matinala ca eu pe la 12-1 dau cate o raita si pe acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2006 (editat) Si o partenera,daca esti mai matinala ca eu pe la 12-1 dau cate o raita si pe acasa Se mareste clubul de fazan! Editat Noiembrie 15, 2006 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Se mareste clubul de fazan! Am 2 intrebari: 1.Ce-i cu tine?Stai in bacau,ceva.... Din cate stiu eu in tot bacaul e numa' o fata cu motor. 2.Cand jucam fazan?Accept oriunde,oricand....nu mai stiu continuarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Se mareste clubul de fazan! Dar un club de "asociatie mentala" nu facem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Am 2 intrebari: 1.Ce-i cu tine?Stai in bacau,ceva.... Din cate stiu eu in tot bacaul e numa' o fata cu motor. sunt mai multe fete in bacau cu moto, daca te uiti in subiectele anterioare o sa vezi k a fost discutata tema "fetelor din bacau" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Dar un club de "asociatie mentala" nu facem ? O sa facem un club al jucatorilor de piniada si tu ai sa fii magarusul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 (editat) Am 2 intrebari: 1.Ce-i cu tine?Stai in bacau,ceva.... Din cate stiu eu in tot bacaul e numa' o fata cu motor. 2.Cand jucam fazan?Accept oriunde,oricand....nu mai stiu continuarea Mi-am adus aminte:"oriunde,oricand em-joy/fazan" Editat Noiembrie 17, 2006 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 O sa facem un club al jucatorilor de piniada si tu ai sa fii magarusul . Si o sa mai facem si un fight club si tu esti ala care o ia la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Ce chef aveti sa va certati .De la ce vine? sunt mai multe fete in bacau cu moto, daca te uiti in subiectele anterioare o sa vezi k a fost discutata tema "fetelor din bacau" Sa-mi faci si mie cunostinta cu ele cand ai apucaturi de crestin/chef de fapte bune(in functie de ce religie esti),te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 apucaturi de crestin??? alooo.... nu sunt cel mai credincios, si cel mai bun enorias, dar totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 apucaturi de crestin??? alooo.... nu sunt cel mai credincios, si cel mai bun enorias, dar totusi... Am luat in calcul SI varianta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) Si o sa mai facem si un fight club si tu esti ala care o ia la Mai rapanule, vezi k poate ti-o incasezi cand ne intanlim. Poate nu stii cu cine stai de vorba si te trezesti cu mucosii tai de pe la bloc. Editat Noiembrie 20, 2006 de Nazi | SchutzStaffel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 allooo.... ce naiba e cu topicul asta?? hai sa fim seriosi... e vb de "alte dicutii Bacau, vorbe, etc..." nu de certuri si alte panarame... ceva constructivar trebui sa apara in ac topic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 sunt uni si de 16 care au cont pe forum, au moto, vin la intalniri si nu comenteaza aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) allooo.... ce naiba e cu topicul asta?? hai sa fim seriosi... e vb de "alte dicutii Bacau, vorbe, etc..." nu de certuri si alte panarame... ceva constructivar trebui sa apara in ac topic.. Pai apare si ceva constructiv : cum sa rupi capul la dobitocii cu gura mare cand ii prinzi. Sper sa facem barem poze, dak nu si filmulete, si sa le postam aici . Tehnici, lovituri, arme.... Eventual poza lor inainte si dupa face-lift, k sa-i stie lumea. Editat Noiembrie 20, 2006 de Nazi | SchutzStaffel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Hai sa-ti zic io ceva constructiv: Daca s-ar duce minorii sa-si vada de lectii si de scoala lor si sa nu mai viseze la cai verzi pe pereti (motoare & stuff) cind ei abia au 14-15-16 ani, ar fi ideal. Pot sa stiu si eu ce ai cu cei de 14-15-16 ani?Daca am comentat in plus,imi cer scuze,dar vreau sa stiu ce am zis,va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 @ stres - tu aici faci numai chat. Mie imi sint simpatici tinerii de 14, 16 18, N ani, dar nu cei care incearca sa para mai interesanti decit vor putea fi vreodata incercind sa para ceva cind de fapt virsta si pregatirea nu le permit acel lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Citisem mai sus ca se joaca fazan pe la voi.Duminica asta s-ar putea sa apar si eu pe la Petrom.Cine joaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Citisem mai sus ca se joaca fazan pe la voi.Duminica asta s-ar putea sa apar si eu pe la Petrom.Cine joaca? era o gluma, nu joaca nimeni fazan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 era o gluma, nu joaca nimeni fazan Pacat Oricum,eu nu ajung mai devreme de 2 pe acolo .Mai e cineva la ora aia?Ca sa stiu daca mai vin sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate