suzukigsx550es Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 La multi ani tuturor celor cu nume de floare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 C rizantemelor, D umitritzelor, si florilor de I ris! deci si tie CDI-utzo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Vladule cand ai de gand sa faci tura!? Mai sunt doritori si`n Targu Ocna/Onesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Vladule cand ai de gand sa faci tura!? Mai sunt doritori si`n Targu Ocna/Onesti cand ii frumos afara intr-un weekend de preferat duminica numai sa fie vreme buna ca batea vantul cand am vrut eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goby74 Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 salut e cineva din Bacau care are o Honda cb 500 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 salut, am si eu nevoie de numarul lu adinel daca il aveti si vreti sa mil dati merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Va urez un Paste fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 de roluit jante in bacau as gasi si eu. stie cineva.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 posibil..parca era cineva..dar ce te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_cioby Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Buna Macke, sa stii ca si eu m-am uitat dupa motorul tau si anul trecut si anul asta dar nu l-am vazut prin fata blocului - nu mai stiam daca il mai ai sau nu ! Nu ma vezi pentru ca de regula nu stau pe la bloc - stii ca m-am mutat la casa - si pe la bloc ajung numai sa il iau pe prietenul meu care tine motorul in garaj si cate o data mai urc la mine dar nu stau prea mult ca ma atrage plimbarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_cioby Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Buna Macke, sa stii ca si eu m-am uitat dupa motorul tau si anul trecut si anul asta dar nu l-am vazut prin fata blocului - nu mai stiam daca il mai ai sau nu ! Nu ma vezi pentru ca de regula nu stau pe la bloc - stii ca m-am mutat la casa - si pe la bloc ajung numai sa il iau pe prietenul meu care tine motorul in garaj si cate o data mai urc la mine dar nu stau prea mult ca ma atrage plimbarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Ti-am vazut motorul ieri langa Luceafarul...chiar ma gandeam la tine Motorul e, dar il tin camuflat Lasa ca ne vedem acus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_cioby Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Pai acolo il vezi daca ajung cu el la serviciu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 imi spuneti si mie va rog niste locuri frumoase daca stiti cu curbe ca la magura dar cu drumul bun nu gaurit?ty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 imi spuneti si mie va rog niste locuri frumoase daca stiti cu curbe ca la magura dar cu drumul bun nu gaurit?ty Spre Moinesti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Drumul spre moinesti l-ai incercat? Mesaj completat Drumul spre moinesti l-ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Spre Moinesti??? merci mult Drumul spre moinesti l-ai incercat? inca nu, nu stiam de el dar o sal incerc merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Moinesti ..Slanic-Moldova .. Valea Uzului(Asfaltat pana dupa baraj) .. Din Targu Ocna spre Brasov prin Pirgaresti-Satu Nou-Nicoresti cateva curbe proaspat asfaltate !:-?? Da nu e mai usor sa mergi pe circuit la Selena!? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Moinesti ..Slanic-Moldova .. Valea Uzului(Asfaltat pana dupa baraj) .. Din Targu Ocna spre Brasov prin Pirgaresti-Satu Nou-Nicoresti cateva curbe proaspat asfaltate !:-?? Da nu e mai usor sa mergi pe circuit la Selena!? ) e cam scump singur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 (editat) e cam scump singur ) nu e scump ...daca vrei da un semn si mergem Editat Mai 7, 2011 de bogdan_johnny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 nu e scump ...daca vrei sa mergi da un semn si mergem cat e? daca vreti ne putem aduna mai multi sau nu stiu :-?? voi stiti mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Moto Sapiens Dr Tr Severin va invita la : mai multe detalii /index.php?/topic/661045-intrunire-moto-sapiens-dr-tr-severin/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Ma bag si eu la Selena , da un pic mai la vara...@ iulie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 un service bun sau cineva care sa se bage si la cioarse de astea pretentioase, gen Ducati. am un 748/916 si as vrea sa ii schimb curelele. problema e ca am gasit si la iasi, dar nu as avea incredere(pamblicari nerecomandati) iar ca sa le schimb la reprezentanta la Ducati, ar trebui sa ma duc la Bucuresti iar pe langa drumul lung, timp, si benzina cu cheltuielile aferente pana acolo, ma mai costa si vreo 6mil iar curelele is vreo 2,5mil asa ca nu prea ma tenteaza. vreau pe cineva care a mai schimbat la Ducati. poate aveti ideie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 un service bun sau cineva care sa se bage si la cioarse de astea pretentioase, gen Ducati. am un 748/916 si as vrea sa ii schimb curelele. problema e ca am gasit si la iasi, dar nu as avea incredere(pamblicari nerecomandati) iar ca sa le schimb la reprezentanta la Ducati, ar trebui sa ma duc la Bucuresti iar pe langa drumul lung, timp, si benzina cu cheltuielile aferente pana acolo, ma mai costa si vreo 6mil iar curelele is vreo 2,5mil asa ca nu prea ma tenteaza. vreau pe cineva care a mai schimbat la Ducati. poate aveti ideie. daca esti din Bacau poti incerca la Adinel, stiu ca avea in garaj un ducati un 999 parca a lui Rusu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate