Racky Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) Salut, Fiind nou in bransa si primul motor la activ apelez la voi pentru cateva sfaturi legate de schimbul de ulei, si anume, ce ulei sa aleg ? Am rasfoit un pic manualul si despre tipul de ulei zice doar intr-un singur loc, iar acolo precizeaza de 10W30, dar am vazut pe diverse site-uri ca multi pun 10W40. Acum legat de 10W40 ma gandeam la Motul 5100. Este ok pentru Fazer ? Precizez ca este primul sezon pe 2 roti si nu am de gand sa-l rup in 2 . Editat Aprilie 30, 2013 de Racky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Ai grija sa nu te rupa nici el, eu cred ca nu are nimic cu 10 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 5 ani am mers numai cu 10W40 la Fazer. Si sintetic, si semisintetic. Nici o diferenta. Am pus in el si Motul, si Repsol, si Yamalube din ala de al lor. Nu e o motocicleta pretentioasa, trebuie doar sa ai grija sa completezi cand e cazul si/sau sa schimbi la intervalul 8-10.000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 /index.php?/topic/689912-despre-ulei/ - e din 2001 motorul din topicul asta, dar nu stiu sa se fi schimbat ceva din 98 pana in 01 la fz deci e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Racky Postat Mai 1, 2013 Autor Share Postat Mai 1, 2013 glicerina - o sa am grija gogO. - nu stiu cum dar nu am gasit acel topic Multumesc tuturor de raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate