Phoenix_Harley Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Salutare, In primul rand imi pare rau ca incep aceasta topic asa de tarziu dar abia acum am ajuns acasa iar ideea mi-a incoltit in minte pe drum. Pentru cei cu putin timp si liber doar de 1 mai si atat propun maine o scurta plimbare pana la Ruse in Bulgaria. Din Bucuresti, nenea Google zice ca sunt 75 km. Mi se pare rezonabil. Plecam pe la 11-11.30 din Bucuresti (cam intr-o ora suntem acolo) facem o mica plimbare prin oras (am auzit ca strada lor pietonala din zona centrala este foarte frumoasa), mancam ceva la o terasa si apoi plecam inapoi. Pe langa consturile aferente calatoriei - banzina+mancare - mai trebuie adaugata si taxa de pod de la Giurgiu care nu stiu cat costa. Deci: intalnire la ora 11.00 la benzinaria Mol de pe sos. Giurgiului. La ora 11.30 eu plec. Pentru orice eventualitate va las numarul meu de telefon. Puteti sa ma sunati la orice ora: 0724536324 - Andrei O seara buna tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Pentru moto nu se plateste taxa de pod.Maine plec si eu spre bulgaria cu scuterul iar viteza de croaziera o sa fie de 85-90,doar in depasiri il urc pana la 120.Nu pot sa tin un ritm mai alert cu un motor de 200cc,nu vreau sa il chinui inutil incercand sa demonstrez..nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 http://giurgiuveanul.ro/stiri/atentie-soferi-giurgiuveni-de-1-mai-politistii-rutieri-scot-radarele-in-trafic/ În caz că ajută cu ceva. Plimbare plăcută! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 30, 2013 Autor Share Postat Aprilie 30, 2013 Pentru moto nu se plateste taxa de pod.Maine plec si eu spre bulgaria cu scuterul iar viteza de croaziera o sa fie de 85-90,doar in depasiri il urc pana la 120.Nu pot sa tin un ritm mai alert cu un motor de 200cc,nu vreau sa il chinui inutil incercand sa demonstrez..nimic Pentru mine nu e o problema viteza asta. Te astept la 11.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 De obicei il pun in com. Remuş,dinspre Bucuresti spre Giurgiu,cu o Solenza alba,cu numere obisnuite,iar inspre Bucuresti in Daia ori Calugareni,in curba dinaintea celui de-al doilea sens giratoriu ori la iesire,vis-a-vis de Hanul Calugarenilor si opresc sus,la turnul TV. Nu m-ar mira sa aplice si alta strategie privind locatiile deja stiute. Drumuri bune,de primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Mă bag şi eu ca musca-n lapte nene Fionix : dat fiind că o să fie vreme caldă, de ce ai merge 75km către Sud când poţi merge 75km către Nord, unde poţi admira şi munţii ? Aveţi rute alternative o grămadă , nu trebuie neapărat urmat DN1 / A1 Drumuri libere s-aveţi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 30, 2013 Autor Share Postat Aprilie 30, 2013 @danysan2002, @costingr, va multumesc pentru informatii. @Andry, Este foarte adevarat ceea ce spui in privinta peisajului dar mereu merg spre nord asa ca de data asta o sa merg spre sud pentru ca oricum nu am fost niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Nu stiu unde e benzinaria mol pe giurgiului,daca e dupa piata o bunghesc eu,plec in max 15min de acas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Mai 1, 2013 Autor Share Postat Mai 1, 2013 Gata, plimbarea s-a terminat. A fost foarte frumos. @little wayne asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Sa ma mai linistesc putin ca am mai bagat km dupa ce ne-am despartit. Nu aveam chef sa ma duc acasa asa ca m-am oprit...la Ploiesti Azi vroiam sa mananc o pizza la ruse,colegul m-a comvins ca incerc kebap-mici bulgaresti din carne de..(ghiciti).Noroc cu cocociul copt pe gratar si cola...au intrat,nu mai vreau sa mananc asa ceva a doua oara.Poze la ,,meniu'' nu am avut tupeu sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate