LinX Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Chiar daca am pierdut startul azi, ma gandeam sa bag o tura pe undeva maine - poimaine. Amatori, propuneri? Ca preferinte, as evita autostrada si nu pot sa merg chiar legal (gen un +30 kmh acolo, sa simt vantul mai bine), desi as fi cu bagare de seama zilele astea la radare. Deci... mare, munte, bulgari, sarbi? (Tel meu e trecut la profil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 (editat) Eu trebuie sa ma duc maine sa fac un schimb de ulei pe la ora 1 si apoi sunt libera pana marti. Vezi si aici, poate incropim ceva: https://www.facebook.com/events/496395453743531/ Editat Mai 1, 2013 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 eu ma car spre thassos - plec pe 2 dimineata. daca va hotarati - dati semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 (editat) LinX, tu cand vrei sa te intorci in Bucuresti? Ma gandeam ca poate ne strangem cativa sa plecam vineri dimineata si sa mergem random, sa ne intoarcem duminica sau luni. P.S. nu am mai mers de sezonul trecut pe motoreta (am apucat sa merg azi vreo 20 km prin oras) si am schimbat motoreta, asa ca voi merge destul de incet (probabil la permis). Editat Mai 1, 2013 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Mai 1, 2013 Autor Share Postat Mai 1, 2013 eu ma car spre thassos - plec pe 2 dimineata. daca va hotarati - dati semn Waa, 2 dimineata, cu motorul? Eu oricum n-aveam decat astea doua zile, deci un Thassos nu prea mergea la mine. Drumuri bune si distractie placuta! LinX, tu cand vrei sa te intorci in Bucuresti? Ma gandeam ca poate ne strangem cativa sa plecam vineri dimineata si sa mergem random, sa ne intoarcem duminica sau luni. P.S. nu am mai mers de sezonul trecut pe motoreta (am apucat sa merg azi vreo 20 km prin oras) si am schimbat motoreta, asa ca voi merge destul de incet (probabil la permis). Buna si scuze ca nu am apucat sa raspund pana acum. Eu ar trebui sa ma intorc vineri seara in Bucuresti sau ma rog, sambata dimineata daca n-as fi foarte departe. As fi preferat sa plec de maine, chiar daca daca era dupa pranz. Poate merge si de vineri, nu stiu ce sa zic, oricum n-am nici io o idee clara de traseu sau ce-as vrea sa fac. (Mers la permis = +50? Asta ar fi incet? In fine, nu cred ca-i problema cu viteza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Dupa ce schimb uleiul si filtrul de ulei putem pleca oricand, dar nu stiu cat dureaza si ce mai au de mesterit la motoreta (revizie). E posibil sa dureze cateva ore cu totul. Nu mai are nimeni chef de plimbare fara destinatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Plec la 7 si ceva nu la 2 noaptea. Revin Duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 paispe ce ti-ai luat ,te-am mai intrebat si pe un alt topic scz de offtopic! am fost ieri pe cheia drumul este bun ,asfaltul calumea,vremea superba,motociclete fix 5-6 cu care ne-am intalnit tiruri fara numar ,multe rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 (editat) Ducati Monster 696 2008, am pus poza la Monster Lounge Cand m-ai intrebat initial inca nu ma hotarasem. Editat Mai 2, 2013 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 multumesc ca esti atenta cu mine ,have fun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate