sparco_alex Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Merge pus Boost Bottle pe RS? Avantaje dezavantaje? Afeceaza cu ceva motorul? Creste puterea considerabil sau e ca si "trasul de aplecate"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 BoostBottle e mai mult pentru motoarele fara "muzicuta" pe admisie. Nu cred ca ar avea vreun efect pe RS125... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Ce e BoostBottle si cum functioneaza ? E o vrajeala ca magnetii de economisire benzina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Chestie de "tuning" pentru motoarele in 2T. E un corp cilindric, cam cat un tub de spray de 100ml, cu un furtun care intra in galeria de admisie dintre carburator si cilindru. La motoarele fara muzicuta, o parte din benzina (doar benzina, fara aer) e impinsa inapoi in carburator, iar in ciclul urmator, e bagata iar in cilindru. Fara chestia asta de "Boost Sticla", la urmatorul ciclu, amestecul este prea bogat (mai multa benzina). Cica daca e montata, surplusul ala de benzina, e bagat in "sticla" si eliberat treptat cand se face admisia, si motorul merge mai bine, e mai puternic, acceleratia e imbunatatita, etc. E cam ciudata treaba cu asta, nu se stie daca fuctioneaza cu adevarat. Sper ca se intelege ce am scris. Nu "le am" cu explicatu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Se intelege ... Stiu ca cei de la Athena aveau niste optimizatoare ptr 2T interesante ... Asta imi suna a marketing si teapa .... Mai e si efectul placebo ... depinde de om. Imi pare ca fraiereala cu magnetii aia care ii pui pe conductele de alimentare si consuma mai putin ... magneti speciali ... Chestii de teleshoping ... carein afara de tigaia DryCooker ... sunt numa panarame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate