AlinS Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Sanatate si km multi in continuare...fara incidente Cat despre doctor...sper sa nu am motive sa l cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Ce tampenie de accident, ma racaie rau ideea ca sunt de-astea pe care orice-ai face nu le poti controla/evita. Sunt multe mici cacaturi care tin de atitudine, dupa cum bine s-a zis, si care adunate fac diferenta. In ultima vreme sunt astia cu telefoanele in mana, femeile in special au innebunit complet. Am dificultati in a explica unor persoane mai mult sau mai putin apropiate: lasa dracu' telefonu ala! fii atent/a! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 ...In special colegului care a fost langa mine si m-a ajutat imediat dupa... Nu trebuie sa-mi multumesti Adrian, sunt convins ca ai fi procedat identic... cu cativa ani si eu am trecut prin asa ceva... am avut noroc...(o pierdere de memorie si atat). Ma bucur ca esti bine, si pentru tot ce ai scris! Nu vad nici un motiv sa nu te urci in continuare pe motor(cand sanatatea-ti va permite). Microbul asta il scoti greu din oase... Iti doresc multa sanatate si sa ne vedem cu bine pe sosea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
962 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Multumesc frumos Cristi. Cand o sa ma pot misca mai bine, as vrea sa ne vedem. Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate