Sari la conținut

Noi tendinte mondiale in custom !


fhchth
 Share

Postări Recomandate

Faina initiativa si multe idei faine in cele scrise de tine. Astept cu nerabdare sa vad ce iasa, daca o sa pot contribui cu ceva am sa fac tot posibilul.

Succes @basty

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 57
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Chopperele trebuie sa fie comode si loc pt. multe bagaje? Si sa nu trebuiasca surubalite? Lasand ironia la o parte,oare cand o sa ne deschidem ochii un pic? Serios eu deja incep sa urasc motociclistii,sisy bar in fata,in spate,franjuri,crash bar,p... bar,chestii cu live to ride,ride to live si cine stie ce mai sunt,leduri,cruci,cranii,mosi incruntati care au iesit la intrunirea din zona cu motorul proaspat spalat,polishat sa sclipeasca si totusi intrebarile lor sunt:nu-ti amorteste mana? nu e prea tare scaunul? auuu,nu ai kilometraj,de unde stii cu cat mergi? nu te stropeste? cum semnalizezi? macar o oglinda nu-ti pui? sincer m-am saturat,oricum am auzit ca s-au schimbat codurile intr-un catalog anume in caz ca vrea ceva chopperist sa-si comande costum de ploaie sau servetele de sters viziera!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chopperele trebuie sa fie exact cum le vede posesorul. Cu loc de bagaje sau fara, cu sau fara sissy bar etcetera. Asta-i ideea la personalizare, poate avea directii diferite. E timpul sa treci mai departe, deschizand ochii tu insine.

Editat de choppermaniac
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ahoi!

@Csaky fiecare dintre noi vedem in felul nostru viata moto. Eu asa tu altfel, din punctul meu de vedere nu trebuie sa urmam chenare ci trebuie sa ne urmarim dorintele!

Sper din tot sufletul sa ajung pe la voi cu moto luna asta ca deja sunt in concediu si astept piesa, cica maine o sa fie aici si ma si apuc de asamblare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca te dai mai mult de atat. Daca faci asta pe chopper, jos palaria. Eu nu am curajul. :peace:

 

 

Ca cam asa ceva gandesc si eu. Fiecare cu aia ma-sii, si toti suntem fericiti. Ba mai bem si cate o bere impreuna!

Eu sper sa iasa cat de curand treaba lui @basty si fac tot posibilul sa fiu acolo, nu imi plac promisiunile. Dar fix pix pentru mine Brasov si inapoi acasa, totul e in programul de munca. Daca o sa fie la inceput de Septembrie am sa fiu in concediu :alcy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@basty Un custom sunt 100% de acord ca este arta. Ce nu inteleg este de ce amesteci arta cu ''tendintele mondiale'' Alea au alta denumire in opinia mea si anume ''Moda''. Iar asta, are prostul obicei de a veni, a trece si iar a reveni si de obicei nu prea se amesteca cu arta. Sa te certi sau sa te superi pe asta ... sa fim seriosi.

 

Spor la asociatie, suna beton.

 

Csaky, un chopper este cum vrei tu sa fie. Nu stiu ce parere ai tu, dar, poate fi si comod, cu loc pentru bagaje, iar daca este bine facut si ai grija de el, nici nu trebuie surubarit. Pina la urma, toata lumea este ''boema'' pe moment, in Romania. Un ghidon precum ape-ul este la mare moda. Cand o tai pe autostrada, deja iti trebuie altceva. La un Timisoara Bucuresti de exemplu perfect fezabil intr-un week end, daca ar fi autostrada, nu vad unde ar fi rusinea sa porti o casca integrala cu dopuri in urechi la fel cum nu vad o problema sa montezi macar o ''bula'' in jurul farului sa-ti mai ia din curentul din piept. Fara astea, ajungi la Bucuresti cu mainile''rupte'' iar fara dopuri ai o vajaiala in urechi care dureaza ''doar'' vreo 3 - 4 zile. De costum de ploaie nu comentez. Deja o dai in diverse. La cum vorbesti, lasi impresia ca nu ai plecat niciodata mai mult de doua zile de acasa. Nu ti-as dori sa ajungi ud pina la piele undeva si sa nu ai ce sa pui pe tine, pentru ca bagajele nu dau bine cu imaginea ta. Cred ca trebuie sa ne trezim din vise. Suntem in Europa, nu in Arizona.

 

Bafta :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...