florinvlad Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Cumpar furca zundapp ks 600 sau 500-800 ori componente ale acesteia.Sa drilastic fata si spate sau parti componente. Tel:0723.946.315 Florinvlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Cumpar furca zundapp ks 600 sau 500-800 ori componente ale acesteia.Sa drilastic fata si spate sau parti componente. Tel:0723.946.315 Florinvlad furca ks 600 momentan nu face nimeni si mare noroc tre sa ai sa gasesti eu o caut de vro 10 ani ,eczista replica buna de 500 800 la vecini din Ungaria si tot acolo se gaseste si scaun fata tot replica daca vrei detali sunama . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Mai 14, 2013 Autor Share Postat Mai 14, 2013 Nu are nimeni nici o sa Drilastic fata sau spate de care se poate desparti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 (editat) http://www.ebay.de/itm/C498-Design-Stuhl-Schreibtischstuhl-Stuhl-mit-Motorradsitz-Drilastic-/360569298397?pt=Mobiliar_Interieur&hash=item53f39adddd seamana cu scaunul meu de garaj cu sa de bmw Editat Mai 14, 2013 de TudorG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 am un link salvat de ceva vreme. nu stiu daca mai e valabil dar poti incerca. ai acolo numarul de telefon. sper sa ai noroc http://www.pro-bike.ro/forums/topic/84883-vand-sa-drilastic/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Nu are nimeni nici o sa Drilastic fata sau spate de care se poate desparti? Am un Sozius Sitz cu cadru de pus pe gratar- modificat, cu arc si reglaj pe verticala ( cu siguranta montata pe Krad-urile mari) invelisul Drilastic original-cu uzuri mari- dar folosibil. Daca vrei sa trimiti Zundappul in strainatate va veni in ton cu restul pieselor nerestaurate, daca nu, trebuie cumparata invelitoarea - atentie: replica nu este vulcanizare pe suport textil, este doar din cauciuc... Aceasta este: http://www.okazii.ro/componente-moto/sa-motocicleta-drilastic-bmw-zundapp-germana-originala-anii-30-40--a120580631 , am luat-o acum cateva luni pt R12-le meu dar nu este chiar ce trebuie, ma despart de ea la 300 lei. De multe ori pe ebay afli invelisuri Drilastic originale in stare rezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 (editat) Si nici macar o bere nu a dat bulangiul pt. asistenta tehnica ) Oricum felicitari si sa vedem cine se plimba primul cu ea Editat Iunie 6, 2013 de TudorG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Las mah ca da pe 14 septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Iunie 26, 2013 Autor Share Postat Iunie 26, 2013 Pana la bere caut un atas militar de pus pe 600. Daca stie cineva un cadru,barca de atas sau complet sa dea de veste.Mai as avea nevoie de un buson de rezervor pana una alta. Va multumesc anticipat! Poze pana una alta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Ce strung dragut ai. Ca al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat August 10, 2013 Autor Share Postat August 10, 2013 Caut piese Zundapp........ De actualitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Septembrie 15, 2013 Autor Share Postat Septembrie 15, 2013 Cumpar cutie viteze zundapp Ks 600 indifferent de stare OFER PRETUL CORECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Noiembrie 12, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2013 Caut sa cumpar corp carburator AMAL SAU BING. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 (editat) Vezi ca ai PM cu unii care vand Editat Decembrie 12, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Iulie 19, 2014 Autor Share Postat Iulie 19, 2014 Intr-un final am reusit sa inmatriculez si sa scot motocicleta pe sosea. Toata motocicleta a fost refacutra in proportie de 80-85% tot ce tine de partea mecanica,electrica si estetica este cam gata in continoare lipseste furca fata dar vedem ce ne rezerva viitorul . Motorul cutia si grupul au fost refacute in totalitate inclusiv ambielaj,bolturi,set motor,schimbat rulmenti,garnituri,etc. Ceea ce priveste partea estetica am preferat sa ii dau un aspect cat mai aproape de origina aceasta fiind o motocicleta militara.Poate cu timpul am sa mai lucrez la finisaje. De cand am inmatriculato o scot aproape zilnic la o plimbare,sa vad cum se comporta la drum. Ce sa zic tot efortul a meritat. Atasez niste poze pentru a va motiva in finalizarea proiectelor sau achizitia unei motociclete de epoca de ori ce fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 frumoasa "bestia" sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi kilometrii,dar multe inimii vei zdrobii cu zundapila )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Esti MARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Se vede din poze ca este prea turat motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Se vede din poze ca este prea turat motorul! De acord! ...si compresia e mai mica pe dreapta, se vede dupa cum sta ghidonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Te pacaleste vopseaua de garduri. Are compresie ok ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate