Sari la conținut

TudorG

Membru
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de TudorG

  1. Salut, Caut un cadru de atas de m72. La schimb $ sau un cadru de atas de ural + $ Daca ma poate ajuta cineva rog PM. Merci, Tudor.
  2. TudorG

    Vechituri

    Ai stat prea mult pe langa Florin. Vad ca este contagios
  3. asta este filmare "before the crash" ) asteptam una cu noul atelaj
  4. Pai nu e corect domnule, ai pus filmare doar cand am ramas agatat in crc de cimentul ala, si ma impinge Patricia! Cealalta filmulete, cand trageam cu Zundapp-ul toate Niprele, si doua tractoare de ce nu este pusa? )
  5. Cu zapada pe ea nepra pare vopsita feldgrau (O mare imbunatatire)
  6. Un an nou fericit si tot ce va doriti! (eu imi doresc tractiune pe atas ca aveam aderenta 0 )
  7. Salut, Conform procedurii de atestare: Vehiculele trebuie sa fie originale, in stare de conservare sau restaurate, in perfecta stare de functionare si cu un aspect conform cu cerintele unui vehicul care sa faca parte din patrimoniul tehnic si cultural national .
  8. Salut, nu ca o recromez. Dar sa nu fie calcata de tir cum sunt astea ale mele
  9. Salut Am nevoie de o janta pentru Mobra 50S in stare ok. Nu ma intereseaza daca are spite, vine cu tot cu butuc si cauciuc etc.. O iau la pachet daca este nevoie, dar ma intereseaza sa fie janta ok Mai am 4 5 cu care nu prea am ce face deci nu caut 8-uri ) Multumesc! tudor - tudor.ghigheanu@gmail.com / 0722409930 / PM
  10. Salut Am nevoie de o janta pentru Mobra 50S in stare ok. Nu ma intereseaza daca are spite, vine cu tot cu butuc si cauciuc etc.. O iau la pachet daca este nevoie, dar ma intereseaza sa fie janta ok Mai am 4 5 cu care nu prea am ce face deci nu caut 8-uri ) Multumesc! tudor - tudor.ghigheanu@gmail.com / 0722409930 / PM
  11. Salut, Cateva poze de la ev. din bucuresti a pus colegul Vlad (posesor de NSU foarte cool ) pe pagina lui, insa vad ca doar cu motocicletele. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.796421583734439.1073741829.451947938181807&type=1 Aici apar si masinile: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.357148557778157.1073742116.120257464800602&type=1 Eu nu am apucat sa fac poze... de lene.
  12. Salut, Ma suna un nene din Alexandria. Are un IJ solo cu acte, de vanzare. Proprietar cica este el acum, fosta motocicleta a bunicului. Nu a spus pretul, asteapta oferta de la cumparator. Nu a stiut sa imi spuna modelul, din ce am inteles eu din descriere ar fi fost un 56 cu atas, dar atasul a ruginit si l-a aruncat. Alte informatii nu am, cum nu ma interesa nu am insistat prea tare. daca exista doritori: 0766 668 818
  13. Poi si cine te opreste? Ne vedem acolo
  14. TudorG

    Proiect BMW R12

    Se distreaza omul cu cadrul ala rigid, normal! Ca merge cu 40 km/h, nu trebuie sa alerge dupa nepra ta cu 70! Facem o plimbare mai relaxata sambata sau duminica? (sambata dupa 12,ca dimineata o sa ma duc la rcr) » Post actualizat in 08 Oct 2014 14:13 Da, am uitat ca pleci. Next week?
  15. FUNKEY COLORS IT HAS! =)) On topic: O sa particip si eu. Sper sa mai vina cativa oameni cu motociclete, au tot promis dar nu se stie nici o data.
  16. FACEM! Oricum anul viitor o sa ne ocupam de evenimente putin mai active (nu doar o amplasare in parc), si sunt convins ca o sa fie primite ok. Anul asta desi am primis toti multe, nu prea am gasit timp sa ne ocupam Si apropo de timp, din vara zic sa dau de dvs cand mai scoateti Zundapp-ul ala de 350 din garaj, sa ii fac cunostinta cu verisorul de 500. Am vb cu si FlorinVlad sa vina cu al lui de 600, care zicea ca are si nr dvs de telefon, dar ... nimic ) Poate reusim ceva inainte sa dea zapada!
  17. Salut, nu ca vreau sa ii sar in aparare dar, probabil omul chiar nu a inteles ca vrei sa participi, ci ai venit doar sa te uiti la masini. Trebuie sa ne gandim si la feptul ca la evenimente din astea trebuie sa te inscrii, cu cel putin cateva zile inainte, pentru a putea sa fii trecut pe liste, sa te astepte lumea pe la check point-uri, hotel, restaurant, sa iti faca talonul de participare, etc... probabil ai uitat sa te inscrii. Desi evenimentele sunt dedicate membrilor (care primesc o gramada de informari si invitatii si pe email si telefonice) sunt primiti in general si simpatizantii. De obicei Bogdan arata destul de mult interes pentru toti participanii, dar daca il prinzi ca organizator la un eveniment, ai sa vezi ca alearga de colo colo cu liste si hartii in mana tot timpul, si... pare destul de ocupat Acum legat de evenimentul din acest an, tot ce pot sa spun este distractie placuta participantilor! Am mai vorbit cu cativa membrii posesori de moto, si nici unul nu s-a aratat interesat de o plimbare pe vremea asta. Eu care sunt si un pic racit chiar nu am tragere sa merg pana la Giurgiu cu fantastica viteza de 40km/h pe ploaie. Probabil am devenit prea comod
  18. Salut, Cum in aripile mele nu prea incap 4.0x19 pe care le am (freaca la curbe) caut niste 3.75x19, dar vad ca nu prea face nimeni. HELP!
  19. Salutare, Un eveniment reusit! Multumim tuturor pentru participare si aprecieri, si va asteptam sa va inscrieti in club ( http://retromobil.ro/ - secretariat@retromobil.ro ) Anul viitor o sa incercam sa punem si niste standuri cu brosuri si informatii despre exponate, si eventual sa organizam si o parada mica, anul acesta a fost toata lumea pe fuga si nu am mai reusit. De asemenea multumiri si celor care posteaza poze, eu am avut aparatul cu mine dar am uitat complet de el La multi kilometrii fara incidente! Tudor G.
  20. Salut Eu am dat telefon mai devreme pentru roti. O zi buna.
  21. Salut, Eu caut in continuare doua roti cat de cat ok, cu sau fara cauciucuri, si o toba ok. Daca are cineva va rog un mesaj, ca stau cu dihania in garaj pe butuci )
  22. Eu dupa o saptamana de (cuvant urat) am ramas cu multe probleme pe care trebuie sa le rezolv vineri. Sper ca nu am incurcat nimanui planurile desi nu prea aveau multi planuri cu mine Poate apar sambata dimineata cu yamaha dar nu cred. Distractie placuta si sa ne vedem cu bine!
×
×
  • Creează nouă...