Vizitator Dragos93 Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Eu zi sa nu o modifici. Ghionul are crom pe el ,cat l-ai matui peste crop nu va prinde vopseaua.Poate sa il vopsesti electrostatic. pai si ce sa fac sa ai las ghidoanele astea? ma gandeam macar sa le schimb sa pun unele drepte...:-? nu stiu cum sa fac de loc... A mai folosit cineva tipul asta de vopsea la spray? E buna de ceva ? am revenit cu ceva poze....am vopsit codita + reconditionat o casca care arata jalnic .... mai am rezervorul...nu stiu cat de bine a iesit tinand cont ca au fost facute acasa la spray ....eu unul sunt multumit de rezultat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 sa dai si un strat de lac fiindca vopseaua spray nu e chiar asa rezistenta la zgarieturi.in rest a iesit bn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dragos93 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 sa dai si un strat de lac fiindca vopseaua spray nu e chiar asa rezistenta la zgarieturi.in rest a iesit bn. o sa ai dau dar nu am acum , ai pot da si la cateva zile de cand am dat vopseaua?? gata si rezervolul intre timp.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Doar sa ai grija la lac sa fie din aceias gama , daca se poate aceias firma pentru ca eu am patito si dupa ce am dat cu lacu a inceput sa faca basici si se cojea cu tot cu vopsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Sincer,,,,Tu poti pune rezervorul acela? E sarita vopseaua ,matuit si ai dat peste? Trebuie dar chit fin sa nu se mai cunoasca sau depatat tot rezervorul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dragos93 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 (editat) Sincer,,,,Tu poti pune rezervorul acela? E sarita vopseaua ,matuit si ai dat peste? Trebuie dar chit fin sa nu se mai cunoasca sau depatat tot rezervorul . nu este sarita nici o vopsea , l-am curatat pana la tabla , am dat sprit chit , apoi matuit cu 600 si dat vopsea 2 straturi...de la poze se vede aiurea , si in partea de sus nu am mai vopsit pentru ca vine protectia aceea pentru motociclist , acel burete de vine pe rezervor si a ramas asa de cand s-a dezlipit si nu are rost sa vopsesc si acolo ca oricum vine pus peste uite-te la primele poze cu rezervorul , pe prmima pagina si ai sa vezi despre ce vorbesc...in rest e ok parerea mea Editat Mai 23, 2013 de Dragos93 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Inca o data... parerea mea e ca te ocupi de lucrurile care conteaza cel mai putin .. investeste in caucicuri -> frane -> motor -> design , nu invers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Cel mai ieftin si prost spray l-ai cumparat si tu , peste doua luni iar o vei revopsi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate