Sari la conținut

Chrome

Membru
  • Număr conținut

    207
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Chrome

  1. Cauta pe Str. Maica Domnului la Connex electric sau la magazinele din jur sigur au asa ceva , numai cu asta se ocupa pe acolo.
  2. Corect , am luat vopsea alb royal din vitan si cand am dat prima oara cu compresorul s-a facut creata , am dat pe cealanta jumatate de carena de curiozitate cu alta vopsea ce mai aveam eu prin casa si a fost perfect . Deci de vina era vopseaua.
  3. Asa am patit la GSX 600 F`ul meu , si am rezolvat prin desfacerea capacului la ambreiaj curatarea locului , ungerea tijei si schimbarea cablului .
  4. Nu te supara pe mine ca intreb , dar la asta iti mai trebuie frana ?
  5. Un GSX 600 F dupa cum am zis nu intentionez sa imi fac ceva in beci. Ar fi o idee doar daca ar fi ceva realizat , testat , aprobat.
  6. De inteleg ca in principiu nu se poate face simplu , acuma ar mai fi de cautat ceva gata facut , adaptabil pe orice moto.
  7. Se pare ca nu ai citit topicul de la inceput , am specificat ca nu vreau sa ma apuc de cine stie ce inventii in pivnita din spatele casei , intrebarea mea era pur teoretica mai mult o curiozitate , si de ce nu daca exista ceva facut si aprobat sa aflu si eu , in ideea de implementare pe un moto care nu are asa ceva .
  8. Am discutat , pretul estimativ este de 250 Lei se merge cu casca si se discuta la fata locului . Se calculeaza pretul in functie de complexitate. Dar cel mai bine poate sa va spuna exact el la fata locului.
  9. Am aruncat un ochi pe tata goagle si am vazut sistem cu 2 manete de frana , mie unu imi pare cam incomod.
  10. Da intradevar ce bine e sa faci dus , eu ma gandeam adaptarea la o motocicleta care nu are asa ceva din fabrica si dupa cum am specificat , doar ce mi-a trecut prin cap , nu am cautat nu m-am informat .
  11. Nu stiu , sincer nu am cautat ca ideea asta m-a trasnit acuma cand eram la munca , si nu prea am timp sa caut .
  12. Salut, am si eu o idee nu stiu daca a mai fost pusa in practica sau daca exista , dar eram curios daca se poate face si ce urmari ar avea in materie de siguranta la franare , ar fi cam asa : As vrea daca ar fi posibil ca pe maneta de frana fata sa imi actioneze si frana spate , dupa gandirea mea neavizata cred ca in primul rand ar trebuii un suport de lichid de frana mai mare , si un mod prin care sa actionezi ambele etriere. Va rog sa nu aberati si postati doar on-topic , ideea este doar una de informare tehnica doresc sa stiu doar daca este posibil nu doresc sa va apucati cu comentarii de genul " de ce ti-ar trebuii sau chestii de genul ". Multumesc in avans celor care imi pot raspunde..
  13. Incerc sa il sun maine la o ora mai rezonabila . Sper sa fie ok la preturi .
  14. Ai idee cam cat ia de o casca ? Stiu ca preturile difera de complexitatea lucrarii dar in mare asa ?
  15. multumesc da as vrea ceva prin bucuresti sa pot discuta cu omul fata in fata.
  16. Vreau sa imi aerografiez casca stiti pe cineva care face acest tip de lucrare ? Casca este :
  17. E ok daca te sun duminica pe la 1-2 ? intai sa vad cu instalatia daca e ok .
  18. Duminica aveam planificat o puricareala la instalatie din cauza asta , dar am zis sa intreb poate totusi cineva a mai intalnit astfel de comportament.
  19. Asa ma gandeam si eu ca o fi ceva in scurt , a stat afara in curte , acoperita ce e drept dar dupa cum ai zis si tu soarecii .. am sa leg pisica de lant
  20. Da nu conteaza pozitia butonului sau a contactului , pur si simplu ii pun borna de + la baterie si porneste , pana acuma nu a mai facut asa acuma cand i-am pus bateria am depistat defectul.
  21. Salut , am si eu o problema cu a mea suzi , imi porneste fara cheie in contact fara sa fie contactul pus , doar daca pun bornele la baterie porneste. Ce vreau eu sa stiu este care ar fi cauza , ceva in scurt ? Ceva ars ? Multumesc in avans.
  22. De obicei la 2 T cand se supraincalzeste e de vina uleiul , am patit la fel la 2 scutere in 2T si de fiecare data a fost uleiul de vina nu are ungere suficienta si se dilata segmentii si se blocheaza.
×
×
  • Creează nouă...