ianachim Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Cand faci treaba asta viata se schimba. sa i se schimbe kkmas" pe neuronii lui sa mi plateasca masina si trauma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Nu meriti efortul sa i-ti raspund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Nu meriti efortul sa i-ti raspund. ete...FLEOSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Sau cum sa trollezi un scuterist pe DN1 https://www.facebook.com/video.php?v=860889710612356 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Capone ,la prima vedere a clipului te-am comfundat cu pustiu ala de pe youtube ( bucuresti trafic sau ceva?) Care merge ca un idiot si se filmeaza cum se cearta cu toata lumea dar ulterior mi-am dat seama ca nu esti tu ala. Din felul in care mergi se vede nu doar ca ai si mobra dar ca ai si capul pe umeri. Bravo!!! Si eu am mers blana pe bicla vreo 3 ni dristor-gara zilnic si cu un pic de bun simt si raspundere nu am avut nici odata vreun incident. Si acum in spirit de gluma : daca tot te-am laudat atit imi acorzi si mie prietenia pe facebook!!!!! » Post actualizat in 04 Mar 2017 21:18 Ps. Evita intersectia de la unirii . Eu am. Avut ceva emotii pe acolo. Acolo preferam trotuarul .mereu e haos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 thomas, bestial. l-am vaz si eu intr-o benzinarie pe dn, ma uitam ca la circ, era prea dimineata sa-mi dau seama ce fel de magie foloseste omu'. bucharestbiketrafic s-a mai cizelat intre timp, face si chestii misto, desi la inceput era chiar petarda. oricum merita iertat pt gagica-sa, de pus in rama. merg de peste 10 ani cu bicicleta in bucuresti si singurele pb le-am avut cand eram pe ulei, in rest, bun simt si lene. lenea m-a scos din multe, lene sa injuri, lene sa te grabesti, lene sa te enervezi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArgesBiker Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 (editat) Peste mine era sa dea masina politiei Editat Mai 7, 2017 de ArgesBiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Classic www.stiridecluj.ro/social/video-biciclist-lovit-de-usa-unui-autoturism-in-trafic-pe-calea-floresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate