ali baba Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 (editat) Amatori? E soft enduro, se pare. A, plecare din Bucuresti, de la OMV romaero, la ora 8.00. Pana acum Eu si Cristache. De la Brasov dam o fuga pe la Moeciu, eventual Plaiul Foii. Editat Noiembrie 17, 2006 de ali baba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Salut Am pus pozele voastre in sectiunea Poze, anume aici - /index.php?...st&p=562404 Sper ca nu e cu bănat Misto tura dar luati-va si cauciucuri adecvate data viitoare Ati prins printe ultimele zile in care se poate da Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Si eu ma gindeam sa pun pozele la Imagini din excursii, dar era deja un topic pe tema asta...nu e cu banat, chiar e o idee buna... Ali baba deabia si-a luat motor de endureala si nu cred ca a avut timp sa-si schimbe caucioacele, acum cred ca stie ce are de facut daca vrea sa nu se mai chinuie pe coclauri...eu cel putin de cind am tras de motor pe off road miam luat Mitas 09 si de atunci s-a schimbat situatia... Cristache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate