Denis_sbz Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Impreuna cu citiva amici am hotarit sa mergem din nou pe circuitul de la Tg. Secuiesc in weekendul din 14-16 iunie. Majoritatea vom pleca vineri dupa amiaza/seara din Bucuresti si vom intra pe circuit Simbata si Duminica. Citeva informatii pentru cei interesati: Circuitul este foarte ok, poze si video aici - /index.php?/topic/696197-iesire-pe-circuitul-de-karting-de-la-tg-secuiesc/ Cazarea undeva intre 100 si 250 Ron camera cu doua locuri. Taxa de circuit: 150 Ron toata ziua sau in functie de cum intra fiecare, 25 Ron sesiunea de 30 de minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 primiti si novice in ale circuitului?novice adica nu am fost niciodata pe circuit!prietena mea sta in brasov deci nu cred ca e nevoie de cazare pentru mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 30, 2013 Autor Share Postat Mai 30, 2013 Toata lumea este bine venita. Avansati, incepatori, n-are nici o relevanta. Important este sa ajungem acolo sa ne dam pe circuit ( fiecare in ritmul lui ), sa ne simtim bine si sa raminem cu amintiri/experiente placute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 cand e intoarcerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 7, 2013 Autor Share Postat Iunie 7, 2013 Duminica dupa amiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 As merge si eu. Am sa urmaresc zilnic topicul asta si in zilele ce urmeaza o sa vin cu un raspuns sigur. Pozitiv, sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Abia astept weekendul sper doar sa nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 Vineri am plecat, unii pe motoare, alti in masini. Poate sa si ploua insa nu prea mult, sa se usuce repede pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 denis la ce ora se pleaca vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Denis, ai idee cine mai merge cu remorca moto daca mai e vreun loc disponibil? Macar la dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 denis la ce ora se pleaca vineri? Dupa amiaza, pe la 4-5, sa ajungem acolo pe zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 Denis, ai idee cine mai merge cu remorca moto daca mai e vreun loc disponibil? Macar la dus Din cite stiu, nu mai exista nici un loc disponibil momentan. Daca aflu ceva pina atunci iti transmit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 ma anunt si eu..sa comunicati ora plecarii...nu ar fi bine pt mine sa ne prinda intunericul pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 11, 2013 Autor Share Postat Iunie 11, 2013 Corect. Daca plecam in jurul orelor 16 nu cred ca va fi nici o problema, sunt 230 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 startul de unde se da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 13, 2013 Autor Share Postat Iunie 13, 2013 (editat) startul de unde se da? Miine se pleaca de la OMV Baneasa - ora 16 Editat Iunie 13, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 este cel din rondul de pe pipera, dupa pod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 13, 2013 Autor Share Postat Iunie 13, 2013 (editat) Nu acel OMV. Cum cobori podul dinspre Barbu Vacarescu, imediat pe stinga, vis a vis de romaero. Editat Iunie 13, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 il stiu si p`ala, da nu`mi venea deloc in minte...ne vedem acolo...sa nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 13, 2013 Autor Share Postat Iunie 13, 2013 S-ar putea sa ne ploua un pic pe drum, Simbata si Duminica se anunta vreme ok la Tg Secuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 vreme ok ce inseamna?)ca nu o sa ploua prea tare? deci echipare si cu costum de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 14, 2013 Autor Share Postat Iunie 14, 2013 N-ar strica un costum de ploaie p.s. ne vedem la OMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 la 4 fara sunt acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 avem si costum...acu stau la coada la itp...sper sa ajung la timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 sa ma astepti 5-10 min va rrog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate