Sari la conținut

klux

Super Membru
  • Număr conținut

    845
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    1900
  • Motocicleta
    Functionala
  • Numar Moto
    E cu kkk

Informații profil

  • Motociclete detinute
    una

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

klux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. N-am niciun obiectiv rapid Asta e cu 70-200 f/4. Celalalt e un Tamron 17-50 f/2.8 dar ala nici nu miroase focus rapid si oricum nu pot prinde unghiul asta cu el.
  2. Legea e simplu de inteles pentru cei care stiu sa citeasca. Daca salvarea face 20 de minute pana la accident se pierd 40 de minute, tu faci 20 daca-l iei pe sus si-l duci la spital. Deja ne pierdem in meandrele limbii romane. Ca sa ramai si tu cu ceva din topicul asta, aia erau obligati s-o duca pe Doamna la spital in cazul in care isi exprima dorinta asta. I-a dat cineva 100lei de taxiu. Se putea duce la spital sau se suna salvarea. Pe parte civila te pot da in judecata. Se merge in paralel cu ancheta. Nu am nevoie sa astept stabilirea vinovatiei.
  3. Saraca limba romana, neinteleasa cum e ea, ca un emo ce se taie cu lama. Ah! Era Geo, e ok. Numai el are probleme cu cititul.
  4. klux

    Accidentul meu

    Ah, scuze. Eu am crezut ca ai franat de la 70 de te-ai dus sanie. Oricum, prea mare viteza, asta e singura invatatura din incidentul asta. Bafta cu mobra!
  5. klux

    Accidentul meu

    Tu intri cu 70 in intersectie?!?!?!?!?
  6. E simplu, daca persoana vatamata cauta recuperarea unor prejudicii, cheltuieli, merge mai departe in demersul asta. Altfel, daca cei responsabili sunt de buna credinta nu inseamna ca vor sa musamalizeze treaba asta ci vor sa cada la o intelegere, lucru pe care nu-l mai pot face daca ei declara din start victime in accident. Acest lucru necesita ca mama ta sa isi schimbe declaratia. Accidentul cu victime inseamna dosar penal chiar daca se inchide cu NUP. Discutati cu soferii daca aveti nr. de telefon. Stabiliti o suma reparatorie si cu asta basta.
  7. Nu stiu sa existe schimb de categorie fara examinare. Adica pentru A2 dai din nou examen.
  8. Pozele sunt la oala cu presiune, or sa fie gata cand or sa fie gata
  9. Sunt revoltat de comportamenul asta, de asta avem noi motociclistii o imagine proasta! Huo! P.S: Data viitoare vandalizeaza-i masina ca sa tina minte. Ca sa uita repede.
  10. Sa-i ajuti sa nu moara nu-i bine, sa razi de ei ca au crapat prosteste iar nu-i bine. Muraturi si cocaina.
  11. Eu credeam ca a inceput depasirea pe linie discontinua Nu stiu de ce am inteles ca omu' era confuz despre corectitudinea depasirii lui in sensul ca a inceput pe linie discontinua apoi urma linie continua in apropierea intersectiei si planuia sa revina la loc pe bucata cu linie discontinua din intersectie. Pozele sunt cadre prea inguste. Asta am crezut eu. Altfel e ca Tsunami si Nervu', depasire ilegala. Culpa comuna La stop te opresti, te asiguri si daca nu incurci circulatia continui. Esti obligat sa opresti chiar daca nu vezi masini in apropiere. Putem dezbate in lung si-n lat daca manevra soferului a fost ilegala sau nu. Eu o consider ilegala dar in functie de trafic si experienta cu acea intersectie e foarte probabil ca as fi facut la fel ca el
  12. Mie mi-e lehamite de companiile de asigurari. Ce pot sa zic, asta-i situatia. Nu putem sa ne luam toti motoare noi cand strambam un rezervor.
  13. De unde vine culpa comuna. Soferul masinii nu avea prioritate dar s-a bagat in virtutea masinii ce intra pe strada lui. Practic nu a gresit, dar nici prioritate fata de vehiculele ce circulau pe drumul cu prioritate nu avea, recte fata de motociclist ce avea voie sa depaseasca pentru ca era intersectie dirijata. Ce a gresit motociclistul, nu a bagat de seama ca masinile incetinesc sau opresc. Desi manevra asta de a iesi de pe drumul principal se poate face destul de fluent incat masina din spate sa nu fie nevoita sa opreasca dar de incetinit sigur a incetinit daca nu chiar s-a oprit. Depasirea coloanei de masini stationate e interzisa. Acum, nu stim clar daca ele erau stationate sau treaba s-a petrecut in miscare. Eu as zice ca s-au oprit din moment ce asta a tasnit prin fata lor. N-ar fi exagerat ca politistul sa zica si ca motociclistul nu s-a asigurat la inceperea manevrei de depasire. Asta e parerea mea.
×
×
  • Creează nouă...