MOTORIOUS Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Astept aprobarea de o luna,mortii mamii lor....si nimic.Da un PM cu nr.tau de tel.ca vreau sa vorbim ceva. » Post actualizat in 11 Sep 2014 09:43 Nu de alta, dar poluam topicul omului cu categoria grea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_cyp Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 cineva din Bucuresti cu Stryker? Sa vad cum stau pe el, daca dau avans sau nu. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Am vazut in toamna in Budapesta ....desi e cam departe de Bucuresti doar pt a o calari .... Oricum arata bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apaminerala Postat Februarie 15, 2015 Autor Share Postat Februarie 15, 2015 Până la urmă tot Harley am luat. Eram dator cu un răspuns, pentru ca n-am mai intrat de mult pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Până la urmă tot Harley am luat. Eram dator cu un răspuns, pentru ca n-am mai intrat de mult pe forum Sa-l stapanesti sanatos \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apaminerala Postat Martie 1, 2015 Autor Share Postat Martie 1, 2015 Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 (editat) Mersi Te invit sa il afisezi o poza cu el pe topicul Sporster, sunt curios cum e. Mi-am luat si eu un Sposter de 883cc din 2005! Imi cer scuze de off topic! Editat Martie 1, 2015 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
astateofmind Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 (editat) Asta e a mea, poate la vara/toamna o aduc in bucuresti Ca idee: mi-a luat ceva timp sa ma adaptez de la virago 535 la stryker Editat Martie 2, 2015 de astateofmind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 (editat) Frumoasa foc,dom'le! Eu o am pe maica-sa.... Editat Martie 8, 2015 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
astateofmind Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 (editat) Si ma-sa e frumoasa rau dar mai maricica si racire pe aer. M-am gandit ca daca o aduc in romania (mai ales in buc) o sa am probleme in traficul lent (nici nu e prea usor sa te bagi cu mastodontul printre benzi la stop). In plus e si mai scumpa Acum am pus ochii pe un indian, dark horse, dar nu sunt sigur ca imi place mai mult decat stryker-ul. Mai mult faptul ca are ABS ca dotare standard ma atrage Editat Martie 9, 2015 de astateofmind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Ma-sa a fost facuta pentru americani si toti se dau prin California,Arizona,Texas etc si chiar nu are nici pe dracu.Intr-un motor racit cu aer tolerantele sunt mai mari si calculate sa functioneze la temperaturi mari.De aia sunt mai troncanitoare,plus ca lichidul mai reduce zgomotele mecanice....dar e mai haios asa.Oricum,voi pune un radiator la ulei....Nu ca ar trebui,dar sa fie,acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
astateofmind Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Pai da, te dai prin california, arizon, texas dar nu stai 15 min la semafor in bucuresti Curentul de aer chiar ajuta la racire, chiar daca ai o temperatura ridicata a ambientului. Cand aveam virago la 50-60km/h nu simteam ca motorul se incinge. La stop in bucuresti? Groaznic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Si ma-sa e frumoasa rau dar mai maricica si racire pe aer. M-am gandit ca daca o aduc in romania (mai ales in buc) o sa am probleme in traficul lent (nici nu e prea usor sa te bagi cu mastodontul printre benzi la stop). In plus e si mai scumpa Acum am pus ochii pe un indian, dark horse, dar nu sunt sigur ca imi place mai mult decat stryker-ul. Mai mult faptul ca are ABS ca dotare standard ma atrage Mmm, Dark Horse din punctul meu de vedere e mult mai frumos ca Striker... e doar o parere persoanala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
astateofmind Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 (editat) Chestie de gusturi, pe mine nu ma incanta cateva lucruri la Dark Horse: 1. Fenders pana la axul rotii, 2. Aspectul putin prea clasic (stryker-ul e putin mai modern, mai agresiv) 3. Standard nu vine cu passenger seat. 4. M-ar costa cam 9000$ "upgrade-ul" Scout-ul parca imi place mai mult si e mult mai ieftin. Dar la fel, parca nu imi place la fel de mult ca stryker-ul. tehnic e posibil ca ambele (si scout si dark horse) sa fie peste stryker. Editat Martie 10, 2015 de astateofmind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
astateofmind Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 So, a facut careva omologarea la asa ceva in romania? La ce ar trebui sa fiu atent? Ce trebuie schimbat? Speedmeterul e ok daca are main mph si minor kmph? Cat m-ar costa? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
astateofmind Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 văd ca nu s-a mai discutat pe aici. are careva un stryker in românia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 vazusem unul sau doua prin bucuresti... cam rare la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 (editat) Eu am unul din 2012, mai stiu unul in Ploiesti si unul in Bucuresti. Si daca tot veni vorba, ma intereseaza niste masuri la un sissy bar original, daca are cineva asa ceva. Editat Octombrie 12, 2017 de dragosman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate