eViLiZeD Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) A venit la mine o Hondă VT500C din '85. Şi momentan trebuie să-i schimb simeringurile de ulei şi jambele de praf la furcă, ideea e că în manual scrie că uleiul de furcă recomandat e ATF. Acum, nu ştiu, prin anii '80 exista ulei de furcă special? Din câte ştiu ATF-ul are cam toate proprietăţile unui ulei de furcă actual şi e undeva pe la 5W-7W...ce să bag? Fork oil sau ATF? Mulţumesc anticipat. Editat Mai 29, 2013 de eViLiZeD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neofitul Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Salut, si eu am o bijuterie identica si din cate stiu, cei de la service din brasov i-au bagat Fork Oil. Personal, nu cred ca are prea mare importanta tipul (din cele 2) ... Felicitari pentru achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 ATF pui cand nu gasesti ulei de furca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Sunt forumuri americane/germane pe care oamenii scriu ca folosesc ATF de 5-10 ani, fara probleme. Sigur ca este vorba de motociclete care n-au amortizoare performante, asa cum este si cazul VT500. Daca proprietarul isi permite, pune ulei de furca. Altfel, ATF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eViLiZeD Postat Mai 30, 2013 Autor Share Postat Mai 30, 2013 Pai e o diferenţă de douj'de lei între ATF şi ulei de furcă, deci n-ar fi bai, ideea e că manualul îmi recomandă ATF... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 A venit la mine o Hondă VT500C din '85. Şi momentan trebuie să-i schimb simeringurile de ulei şi jambele de praf la furcă, ideea e că în manual scrie că uleiul de furcă recomandat e ATF. Acum, nu ştiu, prin anii '80 exista ulei de furcă special? Din câte ştiu ATF-ul are cam toate proprietăţile unui ulei de furcă actual şi e undeva pe la 5W-7W...ce să bag? Fork oil sau ATF? Mulţumesc anticipat. http://ew5.earlweb.com/recommendations.php?sector=2&category=25&subset=966&modelyear=&vehicle=20456&site=41®ion=59&language=5&brand=45 Mai mura in gura de atat nu se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Ce a scris @thunderbyte este chiar ca 99.99% informatia necesara. Probabil stii cantitatea din manual. Daca nu, poate iti prinde bine si linkul de mai jos: http://www.louis.de/_2074ec480d162957e58cc8bc13cbff096b/index.php?topic=bikedb&article_context=bikedb&anzeige=0&CONTENT=technik&typ_id=PC08&lang=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eViLiZeD Postat Iunie 14, 2013 Autor Share Postat Iunie 14, 2013 Mulţumesc pentru informaţii. Se poate închide topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate