Sari la conținut

rateuri in toba + imi moare motorul


Postări Recomandate

sal, am o problema, fiind incepator nu prea stiu ce sa ii fac, Am o motocicleta yamaha tt600e , porneste perfect iar dupa cateva minute daca o tin in relanti imi da niste rateuri in toba, se intampla si in mers daca o tin in turatii mici, uneori in mers imi intrupe si daca nu o turez se opreste, iar daca dau sa o pornesc iar , nu mai vrea decat daca astept cateva minute, inca ceva, cand decelerez imi da iar niste rateuri. Problemele astea nu le aveam inainte. Am uitat sa mentionez ca daca ii tin socul semi-tras nu mai da nici un rateu. Bujie, amestec aer-benzina, supape sau de la cat noroi a vazut am scurtcircuitat ceva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

verifica deschiderea la bujii...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie imi suna a carburatoare care curg. Ar trebui sa verifici prima data bujiile sa vezi in ce stare sunt (murdare, ude) si dupa asta sa incerci sa desfaci si sa cureti carburatoarele (canalele din carburatoare date cu solutie/spray de curatat carburatoarele si apoi suflate cu aer comprimat de preferat), sa reglezi nivelul plutitoarelor (din carburatoare) si sa inspectezi cuiele pontou (tot din carburatoare) sa te asiguri ca nu s-au tocit si ca inca inchid bine traseul de benzina. Cel mai bine cauti si iei manualul de service al motoretei tale (se gasesc pe net daca insisti putin) si scrie acolo cam ce trebuie sa faci sa iti reflezi carburatia. Unele manuale au si un mic troubleshooting la sfarsit. Bafta

 

btw: dupa ce te joci in carburator se spune ca trebuie sa le sincronizezi, daca planuiesti sa pastrezi mult mobra pe carburatie, ai putea sa'ti iei niste vacumetre si sa le sincronizezi singur, nu e chiar asa greu (scrie in manual si se gasesc o tona de filmulete si pe iutub)

Editat de juld5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

va multumesc pentru raspunsuri, maine o sa verific tot ce m-ati sfatuit o sa scot si carburatorul sa il curat/ schimb garnitura poate gasesc si surubelul de reglat aerul ( cred ca are) pt o eventuala reglare, ce as mai intreba vizavi de bujie, cum verific deschiderea ei , cam ce distanta tre sa aiba?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E carburatia 99%, incearca sa te joci un pic cu surubul de reglaj al amestecului, juma de ture inainte, jumate inapoi si vezi ce zice. Daca treaba asta a inceput de o data mai mult ca sigur treage aer fals pe undeva, verifica. Distanta dintr electrozi o verifici cu o lera, cat trebuie sa aibe gasesti in manual, manual mai mult ca sigur gasesti pe manualedereparatie.info

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...