sergiu_sergiu Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Salut, Aici gasiti un topic detaliat cu reconstructia de asta iarna. http://advrider.com/forums/showthread.php?t=834995 enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xelas19 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Este motoreta care a fost in vama veche de 1 mai parcata la capatul plajei sus pe deal ?! Sigur aia e...nu am mai vazut nici una facuta repsol . Felicitari pt munca depusa !! M am invartit vreo 10 min pe langa ea salivand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero_motoshop Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 (editat) A iesit super super fain! Felicitari pentru munca depusa. Topicul de pe advrider, cum ar zice anglo-americanii, "doesn`t do you justice". Cine a facut vreodata ce ai facut tu stie ca este vorba de tone de munca si bani investiti si ca doar o pasiune pe masura te poate ajuta sa duci totul cu calm la bun sfarsit. Onorat sa fi contribuit la proiectul tau . Sa o stapanesti cu placere si sa aveti parte de momente superbe impreuna! Sunt sigur ca V. este bucuros stiind pe mainile cui este acum motocicleta lui si cum a renascut. Editat Iunie 11, 2013 de zero_motoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero_motoshop Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Later edit: Am citit in amanunt topicul de pe AdvRider dar nu am gasit raspuns la cea mai importanta intrebare ce mi-am pus-o de cum am vazut pozele cu motocicleta in fata casei: Ce șa ai pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_sergiu Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 Este motoreta care a fost in vama veche de 1 mai parcata la capatul plajei sus pe deal ?! Sigur aia e...nu am mai vazut nici una facuta repsol . Felicitari pt munca depusa !! M am invartit vreo 10 min pe langa ea salivand ! da da, ea e, eu eram la pirati, faceam inventarul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_sergiu Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 Later edit: Am citit in amanunt topicul de pe AdvRider dar nu am gasit raspuns la cea mai importanta intrebare ce mi-am pus-o de cum am vazut pozele cu motocicleta in fata casei: Ce șa ai pe ea? Salut Mihai, merci pentru laude , oricum pe partea de evacuari ai fost partener de nadejde inca de cand aveam celalat motor. Saua o gasesti aici :http://www.seatconcepts.com/ Dureaza cam o luna pana vine din america si cu tot cu vama te costa in jur de 10 mil din cate imi amintesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate