Sari la conținut

zero_motoshop

Membru
  • Număr conținut

    264
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    evacuarimoto@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    JIMBOLIA, Jud. Timis
  • Carnet moto din
    2005
  • Club
    Evacuari Moto Romania

Vizitatori Recenți Profil

1.652 citiri profil

zero_motoshop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vobeste cu Radu de la sudura-aluminiu.ro. Eu (si) la el imi trimit clientii din Bucuresti pentru ale caror motociclete nu am coturi in oferta. http://www.sudura-aluminiu.ro/
  2. Later edit: Am citit in amanunt topicul de pe AdvRider dar nu am gasit raspuns la cea mai importanta intrebare ce mi-am pus-o de cum am vazut pozele cu motocicleta in fata casei: Ce șa ai pe ea?
  3. A iesit super super fain! Felicitari pentru munca depusa. Topicul de pe advrider, cum ar zice anglo-americanii, "doesn`t do you justice". Cine a facut vreodata ce ai facut tu stie ca este vorba de tone de munca si bani investiti si ca doar o pasiune pe masura te poate ajuta sa duci totul cu calm la bun sfarsit. Onorat sa fi contribuit la proiectul tau . Sa o stapanesti cu placere si sa aveti parte de momente superbe impreuna! Sunt sigur ca V. este bucuros stiind pe mainile cui este acum motocicleta lui si cum a renascut.
  4. zero_motoshop

    Legenda

    Ia legatura cu Radu de la http://www.sudura-aluminiu.ro/ Eu la el imi trimit toti clientii pentru care nu am coturi aferente tobelor ce le comercializez. Si mie imi pare fier cromat, dar mai bine ii ceri lui parerea si vezi ce iti recomanda. Personal, as incerca sa o schimb pe garantie.
  5. Probabil inspirata din modelul de rally-raid. Observ ca saua are aplicat buzunar pentru cartela cu timpi/puncte intermediare, aplicatie folosita in principal la raliuri.
  6. Super misto! Sa aveti timp, bani de consumabile si spor la exersat. Multumesc mmisulicaa si pt. videoclipul de la mare postat pe YT .
  7. Din aceeasi categorie cu XR650R-ul, desi nu a fost niciodata un concurent la fel de cunoscut si cu un pedigree atat de bun, mai este Yamaha TT600RE. Fabricata intre 2002 (anul in care pentru XT600E se oprea productia si 2005, daca nu ma insel, anul in care incepea pentru XT660). Si la ea, ca minus, ar fi subframe-ul. Piesa ce clar ar trebui intarita/schimbata pentru a putea duce bagaje/cutii. Lord Maciek - cred ca stii deja despre "motokarpaty" si "motosyberia" de pe AdvRider - si inca un prieten de-al lui au folosit TTR-uri pentru o tura in Africa. "motoafryka" pe google pentru filmul aventurii. Multe alte detalii despre ea pe site-ul lui Maciek. Am accesat informatiile de mai sus acum cel putin 2 ani. Nu stiu daca mai sunt pe net in prezent.
  8. Foarte misto a iesit. Hai sa creionam ovala .
  9. Care este treaba cu boicotul konvoi.ro de pe F650.ro ? Am primit pe mail un link catre un PM de pe acel forum. Fiindca nu am mai frecventat de mult forumul in cauza nu pot accesa contul si implicit vizualiza mesajul privat de la un anume "yuyu" Daca este vreo problema nu ar fi mai ok o exprimare publica decat spam-uri ciudate (nu am nici cel mai mic habar cine este acest @yuyu).
  10. Multumesc de pont. Interesat si site-ul din semnatura si comment-urile tale de acolo.
  11. Un amic de-al meu zicea ca rezista 3-4000 de km si incepe iarasi sunetul dupa. Eu am problema asta la Hornet. Face asa si la rece si la cald, inclusiv in mers, indiferent de treapta.
  12. De curand am introdus in gama noastra de produse doua tipuri de evacuari dedicate motocicletelor hard enduro: 1. midiOVALA, profil 9 / 12 cm, full inox. Doua variante: - 2 kg, transmitere caldura minima. - 1,7 kg, izolatie termica numai cu vata. Se incalzeste ceva mai tare si, de-a lungul anilor, in cazul folosirii constante in turatii mari / f. mari (supermoto?) exista posibilitatea de a se ingalbeni usor. Remediu - se polisheaza si devina lucioasa ca la inceput. Pretul este de 130 de euro si include toate accesoriile (arcuri, tortite, colier, logo, etc). In curand probabil si db-killer (lucram la el) Cea din pozele de mai jos a fost livrata acum 2 saptamani unui client din TM. Detalii aici - midiOVAL - Husaberg 450FE - A. Kruno. http://www.youtube.com/watch?v=Dq-qBJmhYw4 2. miniOVALA, pentru motociclete 2T, interior tip burete sarma (se poate si vata fonica pentru moto 4T de capacitate mica), profil 6.6 / 8.8 cm, full inox, greutate - garantat sub 1.5 kg (nu am cantarit-o niciodata; se poate rezolva). Doua tipuri de capace - standard si asimetric. Pretul este de 70 de euro si include toate accesoriile (arcuri, tortite, colier, logo, etc). De asemenea, pentru cei care prefera altceva decat aceste doua profile noi, avem si unul dintre profilele "vechi" * Rotunda, diametru exterior 88 mm. Greutate aprox. 2 kg (-300 gr, varianta de curse). Numai cu capac asimetric. Fara db-killer. Pret 90 euro. Am livrat deja 2 in tara, pentru 2 posesori de KTM, unul din Sibiu, celalalt din Calarasi: http://www.youtube.com/watch?v=EWCJ-HupwSo P.S. 1 - Tineti cont de avantajul posibilitatii repararii acestor tobe produse de noi. Platiti numai capacul, colierul, corpul de toba deteriorat si schimbat . P.S. 2 - Pentru mai multe detalii - PM sau vedeti si linkurile din semnatura.
  13. Am avut in gand sa imi cumpar asa ceva acum 2 ani. Cautand pe net una alta despre model am gasit ceva siteuri f. faine in State. Am avut un soc sa gasesc cea mai mare comunitate de posesori acolo (avand in vedere aviditatea lor pentru cilindree) si stiu ca aveau un site f. misto. Sorry ca nu am timp sa iti caut, dar sunt sigur ca il vei gasi f. repede. Implicit raspunsurile la intrebarile tale. Sa il stapanesti cu placere!
×
×
  • Creează nouă...