Sari la conținut

zero_motoshop

Membru
  • Număr conținut

    264
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zero_motoshop

  1. Vobeste cu Radu de la sudura-aluminiu.ro. Eu (si) la el imi trimit clientii din Bucuresti pentru ale caror motociclete nu am coturi in oferta. http://www.sudura-aluminiu.ro/
  2. Later edit: Am citit in amanunt topicul de pe AdvRider dar nu am gasit raspuns la cea mai importanta intrebare ce mi-am pus-o de cum am vazut pozele cu motocicleta in fata casei: Ce șa ai pe ea?
  3. A iesit super super fain! Felicitari pentru munca depusa. Topicul de pe advrider, cum ar zice anglo-americanii, "doesn`t do you justice". Cine a facut vreodata ce ai facut tu stie ca este vorba de tone de munca si bani investiti si ca doar o pasiune pe masura te poate ajuta sa duci totul cu calm la bun sfarsit. Onorat sa fi contribuit la proiectul tau . Sa o stapanesti cu placere si sa aveti parte de momente superbe impreuna! Sunt sigur ca V. este bucuros stiind pe mainile cui este acum motocicleta lui si cum a renascut.
  4. zero_motoshop

    Legenda

    Ia legatura cu Radu de la http://www.sudura-aluminiu.ro/ Eu la el imi trimit toti clientii pentru care nu am coturi aferente tobelor ce le comercializez. Si mie imi pare fier cromat, dar mai bine ii ceri lui parerea si vezi ce iti recomanda. Personal, as incerca sa o schimb pe garantie.
  5. Probabil inspirata din modelul de rally-raid. Observ ca saua are aplicat buzunar pentru cartela cu timpi/puncte intermediare, aplicatie folosita in principal la raliuri.
  6. Super misto! Sa aveti timp, bani de consumabile si spor la exersat. Multumesc mmisulicaa si pt. videoclipul de la mare postat pe YT .
  7. Din aceeasi categorie cu XR650R-ul, desi nu a fost niciodata un concurent la fel de cunoscut si cu un pedigree atat de bun, mai este Yamaha TT600RE. Fabricata intre 2002 (anul in care pentru XT600E se oprea productia si 2005, daca nu ma insel, anul in care incepea pentru XT660). Si la ea, ca minus, ar fi subframe-ul. Piesa ce clar ar trebui intarita/schimbata pentru a putea duce bagaje/cutii. Lord Maciek - cred ca stii deja despre "motokarpaty" si "motosyberia" de pe AdvRider - si inca un prieten de-al lui au folosit TTR-uri pentru o tura in Africa. "motoafryka" pe google pentru filmul aventurii. Multe alte detalii despre ea pe site-ul lui Maciek. Am accesat informatiile de mai sus acum cel putin 2 ani. Nu stiu daca mai sunt pe net in prezent.
  8. Foarte misto a iesit. Hai sa creionam ovala .
  9. Care este treaba cu boicotul konvoi.ro de pe F650.ro ? Am primit pe mail un link catre un PM de pe acel forum. Fiindca nu am mai frecventat de mult forumul in cauza nu pot accesa contul si implicit vizualiza mesajul privat de la un anume "yuyu" Daca este vreo problema nu ar fi mai ok o exprimare publica decat spam-uri ciudate (nu am nici cel mai mic habar cine este acest @yuyu).
  10. Multumesc de pont. Interesat si site-ul din semnatura si comment-urile tale de acolo.
  11. Un amic de-al meu zicea ca rezista 3-4000 de km si incepe iarasi sunetul dupa. Eu am problema asta la Hornet. Face asa si la rece si la cald, inclusiv in mers, indiferent de treapta.
  12. De curand am introdus in gama noastra de produse doua tipuri de evacuari dedicate motocicletelor hard enduro: 1. midiOVALA, profil 9 / 12 cm, full inox. Doua variante: - 2 kg, transmitere caldura minima. - 1,7 kg, izolatie termica numai cu vata. Se incalzeste ceva mai tare si, de-a lungul anilor, in cazul folosirii constante in turatii mari / f. mari (supermoto?) exista posibilitatea de a se ingalbeni usor. Remediu - se polisheaza si devina lucioasa ca la inceput. Pretul este de 130 de euro si include toate accesoriile (arcuri, tortite, colier, logo, etc). In curand probabil si db-killer (lucram la el) Cea din pozele de mai jos a fost livrata acum 2 saptamani unui client din TM. Detalii aici - midiOVAL - Husaberg 450FE - A. Kruno. http://www.youtube.com/watch?v=Dq-qBJmhYw4 2. miniOVALA, pentru motociclete 2T, interior tip burete sarma (se poate si vata fonica pentru moto 4T de capacitate mica), profil 6.6 / 8.8 cm, full inox, greutate - garantat sub 1.5 kg (nu am cantarit-o niciodata; se poate rezolva). Doua tipuri de capace - standard si asimetric. Pretul este de 70 de euro si include toate accesoriile (arcuri, tortite, colier, logo, etc). De asemenea, pentru cei care prefera altceva decat aceste doua profile noi, avem si unul dintre profilele "vechi" * Rotunda, diametru exterior 88 mm. Greutate aprox. 2 kg (-300 gr, varianta de curse). Numai cu capac asimetric. Fara db-killer. Pret 90 euro. Am livrat deja 2 in tara, pentru 2 posesori de KTM, unul din Sibiu, celalalt din Calarasi: http://www.youtube.com/watch?v=EWCJ-HupwSo P.S. 1 - Tineti cont de avantajul posibilitatii repararii acestor tobe produse de noi. Platiti numai capacul, colierul, corpul de toba deteriorat si schimbat . P.S. 2 - Pentru mai multe detalii - PM sau vedeti si linkurile din semnatura.
  13. Am avut in gand sa imi cumpar asa ceva acum 2 ani. Cautand pe net una alta despre model am gasit ceva siteuri f. faine in State. Am avut un soc sa gasesc cea mai mare comunitate de posesori acolo (avand in vedere aviditatea lor pentru cilindree) si stiu ca aveau un site f. misto. Sorry ca nu am timp sa iti caut, dar sunt sigur ca il vei gasi f. repede. Implicit raspunsurile la intrebarile tale. Sa il stapanesti cu placere!
  14. Salut! Ai doua variante cu db-killer-ul pentru toba ta: - Il poti modifica; Pentru asta mergi la Adi, un sudor foarte bun din Timisoara, cu care si noi colaboram. Ii gasesti datele in semnatura mea. - Iti putem construi de la 0 un db-killer cum il vrei tu. Daca iei in calcul varianta asta, da-mi un PM sau un mail - evacuarimotoromania@yahoo.com.
  15. Daca te uiti pe site-uri americane (vezi advrider-ul anterior citat) ai sa vezi ca Vee Rubber, Kenda, Maxxis si multe alte marci care nu sunt f. raspandite in Romania sunt de fapt foarte cunoscute, vandute, respectiv cumparate in multe alte locuri din lumea asta (A. de Nord, Sud - o piata off si dual f. mare, Asia, etc). Uita-te de curiozitate pe motorcycleaccesories.com la sectiunea cauciucuri si ai sa vezi acolo marci de care nu ai auzit in viata ta. Majoritatea chinezesti. Eu m-am uitat la gume de off. Se cumpara si acelea suficient de bine de catre cei mai putin pasionati / profesionisti - motocrosisti amatori, forestieristi, etc.
  16. Cred ca era un RD, daca nu incurc eu borcanele. Super super film... Clasic, cult. Fain, multumesc! Am vazut o trecere peste un bolovan imens care ar fi spart si cea mai baie de ulei din lume, dar sa trecem peste detalii . Seriful acela si masina sa puteau merge lejer la Dakar .
  17. Vee Rubber sunt un ditamai fabricantul de anvelope si accesorii aferente. Sunt vietnamezi, de aici si denumirea. Din ce am vazut eu - marfa ieftina, raport calitate - pret ok. La banii platiti nici nu poti visa la cine stie ce Michelin sau Dunlop. Toate magazinele moto din Timis comercializeaza numai camere Vee Rubber. Iar cei cu magazine de scutere au numai astfel de anvelope. Oferta lor la gume cramponate si soft-enduro este mai mult decat decenta. Eu as incerca, daca pretul este ok. Nu stiu pe unde vine Costisa, dar as merge la cea mai apropiata piata de masini/chinezarii apropiata, m-as duce la magazinele de scutere de acolo si as comanda la ei gumele. Acum un an si ceva am intrebat eu despre un profil Vee Rubber de motocross la o taraba in piata din Tm si au zis ca mi-l pot aduce pe comanda. Dura ceva insa (pana mergea femeia din nou dupa marfa), asa ca m-am sucit eu.
  18. Sau poti pune cheie tubulara sau inelara pe cel uzat si va functiona perfect in continuare. Care s-a uzat, mai mult ca sigur, fiindca ai pus cheie fixa pe el.
  19. Asa se intampla cand ai vrea Honda 4 in V si nu ai bani decat de boxer Bmw . Prima data mi s-a parut cam "wtf???" dar imi dau seama ca nu este asa cosmar after all.
  20. Foarte fain review. Urmaresc destul de des M. Usa si MCN si nu pot spune ca gasesc des review-uri atat de detaliate (pt. un film pe Y.) si obiective ca cel de mai sus. Fain. Te cam pune in dubiu. Pana la concluzia finala tot inclinam spre Bmw, dar nu luasem serios in calcul ideea unei ture f. lungi, cu pasager.
  21. Desi nu zice pe nicaieri daca va avea ABS decuplabil sau nu pe ea... HUSQVARNA TE 449 by SPEEDBRAIN Probabil ca nu. Si sunt multe argumente - cel micsorarii greutatii, piloti experimentati care stiu sa franeze corect, necesitatea derapajului controlat, etc.
×
×
  • Creează nouă...