XorX Postat Mai 3, 2004 Share Postat Mai 3, 2004 Am o Yamaha Virago si pare ca roata de pe fata e putin ovalizata.. Stie cineva un spiter care sa regleze spitele sau ceva de genul asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_flokk Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 DACA E LOVITA FRONTAL SI NU MAI ARATA CA UN CERC SANSE REDUSE E DE PREFERAT ALTA GEANTA DACA INSA FACE STANGA DREAPTA POTI INCERCA CHIAR LA UN SERVICE PT BICICLETE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 Da, la un service de biciclete merge. Numai vezi sa nu fie orice ciurucar ala de acolo. Si foloseste spitele ei, daca se mai poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 Singura masina de reglat spitze de biciclete de care stiu se afla in Pitesti, la unu care sta pe undeva prin zona "Magnolia". Cine e de acolo, stie, intreaba, afla. Altfel, reglajul la mana nu o sa iasa niciodata. La motocicleta poate iese, ca geanta e mai rigida decat la bicicleta, dar daca geanta e deformata si vrei sa o indreptzi din spitze, nu cred ca se mai poate fara masina. Metode clasice - se suspenda roata, se tzine creta in apropierea gentzii si unde atinge - se slabesc spitzele de pe partea respectiva si se strang cele din partea opusa. Chiar si asa, dupa ce o duci la linie, la planeizarea fetelor laterale, urmeaza distractzia daca ai pierdut diametrele - si iar sa vezi distractzie - creta o sa deseneze un cerc care trebuie sa pastreze distantza constanta fatza de marginea jantei - aceeasi treaba ca mai inainte - slabiri, strangeri, refacerea diametrelor - urmeaza din nou surpriza - referificarea planeitatzii - si tot asa... Chiar si asa, daca iese si la planeitate si la diametre, tot nu ai sigurantza ca spitzele sunt intinse la maxim, deci dupa cativa kilometri se indoaie la loc daca spitzele nu sunt intinse bine de tot. Concluzia - doar pe masina de spitzat se poate face treaba ca lumea. Partea nasoala e ca iti mai trebuie cateva spitze de rezerva, pentru ca in cursul operatiunii de spitzare pe masina se mai rupe cate o spitza, doua.... Bafta la cautari, dar daca gasesti atelier de spitzat cu creta si cu mana, nu le-o da pe mana, cauta atelier cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 merci man, m-am hotarit sa o las asha.. in plus se pare ca era din cauciuc, un pic deformat ca a stat mult semi-desumflat si era putin deformat (evident, inainte sa o iau eu ca eu n-o prea las sa stea .. decit atunci cind ploua ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate