Lucas LS Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Buna. Mobra e un Ducati Monster 750. Bun se face ca in moment in care e cuplat ambreiajul se aude un tacanit, enervant in mintea mea. Daca tin ambreiajul decuplat nu se mai aude. Tin sa mentionez ca ambreiaju se cupleaza aproape in capatul cursei manetei( pot sa controlez, sa cupleze treptat) ideea ca din cursa de 4 cm a manetei cuplare se face in ultimul centimetru. Revenind ce ar pute fi, in ideea ca ambreiajul e uscat la modelul asta. Astept sfaturi, incerc sa evit doctori din zona is dezastru!. Orice sugestie e bine venita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Buna. Mobra e un Ducati Monster 750. Bun se face ca in moment in care e cuplat ambreiajul se aude un tacanit, enervant in mintea mea. Daca tin ambreiajul decuplat nu se mai aude. Tin sa mentionez ca ambreiaju se cupleaza aproape in capatul cursei manetei( pot sa controlez, sa cupleze treptat) ideea ca din cursa de 4 cm a manetei cuplare se face in ultimul centimetru. Revenind ce ar pute fi, in ideea ca ambreiajul e uscat la modelul asta. Astept sfaturi, incerc sa evit doctori din zona is dezastru!. Orice sugestie e bine venita. Aceeasi problema e si la honde si acolo ambreiajul e in ulei (automat si celelalte piese in miscare => lubrefiere) si totusi problema e de la rulmentul care tine oala, tind sa cred ca si in cazul motorului tau problema e aceeasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) Mobra e un Ducati Monster 750. Bun se face ca in moment in care e cuplat ambreiajul se aude un tacanit, enervant in mintea mea......... Revenind ce ar pute fi, in ideea ca ambreiajul e uscat la modelul asta Pune o poza cu ambreiajul, daca nu e facuta vreo modificare, sa stii ca ambreiajul tau nu este unul uscat. Editat Iunie 16, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Iunie 16, 2013 Autor Share Postat Iunie 16, 2013 nu am desfacut ,,, credeam ca e uscat. Mersi de atentionare. Daca e rulmentul asta inseamna schimb de urgenta sau mai merge inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 daca e rulmentul..merge pana se gripeza, daca e oala.. merge pana incepe sa se auda f.tare acel tacanit. tu mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Iunie 16, 2013 Autor Share Postat Iunie 16, 2013 rulmentul, se poate schimba doar daca desfac doar ambreiajul din exterior sau trebe desfacut in doua motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 scoti capacul de la ambreiaj,nu trebuie desfacut motorul in 2 stai linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Iunie 16, 2013 Autor Share Postat Iunie 16, 2013 e un singur rulment. ar trebui sa ma uit dupa alte aspecte? dupa cate m-am documentat culoarea foilor sau fisuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 E ducati, eu cam la toate am auzit sa le bata ambreiajul, mai ales cele cu ambreiaj uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Iunie 16, 2013 Autor Share Postat Iunie 16, 2013 observi cand se schimba un sunet la ducati prin celelalte.. Ducati la relanti suna ca o galeata cu cuie(scuzati cacofonia) trantita dar si cand intra in ture mari:X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Iunie 17, 2013 Autor Share Postat Iunie 17, 2013 OK! multumesc tutoror problema rezolvata..un arc rupt....maine ar trbui sa soseasca arcurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate