Sasa25 Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 (editat) Salut, ultima tura de enduro de anul asta inainte sa cada zapada. Traseu: Poiana Marului-Muntele Mic-Cuntu-Tarcu-Godeanu. Ideea era sa ajungem pe vf Gugu dar datorita distantei si din lipsa de timp a trebuit la un moment dat sa ne intoarcem din drum. Dar incercam si la anu Editat Noiembrie 19, 2006 de Sasa25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 superb! cum sunt norii aia, zici ca se pregatesc muntii sa urle. cred ca i-ati suparat cu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Foarte fain!!! Imi e ciuda ca anu asta n-am ajuns pe Tarcu, desi eram f. aproape(la Cuntu) dar stii ce schimbatoare e vremea acolo sus....asa ca... next year! Salutari!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 @Sasa25: sper ca la anul sa fiu si eu si motorul in forma fizica mai buna si poate ma lipesc de voi la cateva ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Noiembrie 19, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2006 Mergem la anu dupa ce se topesc zapezile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) F. fain... La "Tura de o sapt." a lui Geza A FOST CEATA sus SALUTARI la gazde si la GHID(domnu' Dan) !!! Ne vedem la anu' Editat Noiembrie 27, 2006 de EnduroMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) F. fain... La "Tura de o sapt." a lui Geza A FOST CEATA sus SALUTARI la gazde si la GHID(domnu' Dan) !!! Ne vedem la anu' Ma bucur ca v-a placut si va astept la anu, sper sa pot participa si eu la tura ca anu asta am ratat:( Editat Noiembrie 27, 2006 de Sasa25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 de la Tarcu la Godeanu,care e traseul?(restul il stiu)ai cumva si harta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 (editat) Se merge in directia raului Ses, pe langa stanele de piatra, am hartile de la Enduromania, o sa revin cu detalii mai exacte Editat Decembrie 4, 2006 de Sasa25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 f tare....ce dealuri faine.....acuma o intrebare!De ce f multa lume zice "ultima tura"....da cei sf lumii sau ce...io deabia astept sa inghete p jos...plus k am niste slickuri:))...numai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Decembrie 10, 2006 Autor Share Postat Decembrie 10, 2006 f tare....ce dealuri faine.....acuma o intrebare!De ce f multa lume zice "ultima tura"....da cei sf lumii sau ce...io deabia astept sa inghete p jos...plus k am niste slickuri:))...numai bine.... Pai nu-i sfarsitul lumii da cand incepe sa dea zapada sus s-a cam zis cu turele pana la anu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate