petrolhead8 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Salutari. Am un BMW R65 din '81, achizitionat recent, care se pare ca face 100 de km cu 10 l. I`am ajustat valvele, sincronizat carburatoarele(nu le`am desfacut sa vad poate este diafragma ciupita/crapata), filtrul de aer e ca nou si nu merge infranata. Citand numeroase surse, modelul are un consum mediu de 5-6 l/100; jumatate ! Va rog, opinia dvs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Sa l stapaniti sanatos! Primul lucru; Verificati geometria motocicletei dupa care faceti la un service BMW echilibrarea dinamica . Nici verificarea compresiei nu trebuie eeliminata din lista de verificari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Cu siguranta nu are toate piesele originale. Posibil carburatoarele sa fie de pe alt model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrolhead8 Postat Iunie 21, 2013 Autor Share Postat Iunie 21, 2013 Sa l stapaniti sanatos! Primul lucru; Verificati geometria motocicletei dupa care faceti la un service BMW echilibrarea dinamica . Nici verificarea compresiei nu trebuie eeliminata din lista de verificari ! multumesc. le voi avea in vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrolhead8 Postat Iunie 21, 2013 Autor Share Postat Iunie 21, 2013 Cu siguranta nu are toate piesele originale. Posibil carburatoarele sa fie de pe alt model. motocicleta e in totalitate stock. nu cred ca vreunul dintre fostii proprietari i`a schimbat ceva piese incat sa rezulte consumul asta. dar, o s`o cercetez poate am surprize. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate