Bigfoot Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 23.06.2013 Nu am mai scos motocicleta din Bucuresti de pe 15martie cred, nici nu stiu daca mai stiu sa merg cu motocicleta . Ma gandeam ca maine sa ies undeva la munte ( exclus la mare ), asa ca sa mai invart roata, un dealul negru, transalpina, cheia, transbucegi, ceva......... Pe Transfagarasan am fost weekend-ul trecut cu masina si mi-a sarit smaltul dintilor, nu are rost sa te bagi decat daca ai enduro-touring acolo, in opinia mea. Sunt prea putine portiuni OK ........care te imbie la viteza si apoi BUM BUM BUM TRONC .......bataie de joc, peticeala. Ma gandeam la o plecare undeva la 8:30 asa la MOL Otopeni sa ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Daca e de doua zile, merg eu. Maine vreau sa ma cazez undeva pe la munte, va fi super-luna plina si e timp perfect de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 Eu nu stau peste noapte, pe seara vreau sa fiu intr-o cada calda aici in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 As veni si eu pe niste drumuri de munte asfaltate, eu ma gandeam o tura buc - sibiu - brasov - siriu - buc. Daca nu plec azi, maine plec sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 As merge si eu...propun un super traseu. Buk,targoviste,drsgoslavele,rucar,sirneea pestera,bran,cheile gradistei retur. Lam facut...e super. Si locul din spate pe mobra mea e liber...daca vrea careva sa se plimbe..zemben juma juma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Suna bine, dar daca facem intoarcerea pe siriu, se supara cineva? e drumul ok si fara aglomeratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Se aduna multi km ...dar cinr dispune de tzechini...poate merge oriunde.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 M-am hotarat, eu unul o sa merg pe RAMNICU VALCEA, VOINEASA, TRANSALPINA, BUCURESTI. Nu am fost niciodata la Voineasa, vreau sa vad cum este acolo. Deci sa zicem vreo 600km dus intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 De la voinesa la obarsie...drumul varza rau..pe trans e parfum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 De la voinesa la obarsie...drumul varza rau..pe trans e parfum... Perfect. Vi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 vin eu, cand plecam si unde ne vedem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Daca fac rost de pasager- era..e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 (editat) vin eu, cand plecam si unde ne vedem ? Daca vrei sa vi cu mine, ORA 8:30 PETROM MILITARI=> Voineasa Stam 15min asa si apoi plecam. PS: Scuze am zis mol otopeni, am gresit Editat Iunie 22, 2013 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Ramin la rucar...drum fain sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Vrei sa iesim din bucuresti pe A1 sau alt drum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 Ramin la rucar...drum fain sa aveti. Multumim frumos, drum bun sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 (editat) Vrei sa iesim din bucuresti pe A1 sau alt drum ? A1, am gresit eu cand am zis ( mol otopeni ) ne vedem la PETROM MILITARI 8:30 Eu s-ar putea sa vin cu pasagera, nu e sigura inca. Editat Iunie 22, 2013 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Ok, in principiu ramane sa ne vedem maine la 8:30 la petrom din militari. Eu am o casca alba si un fazer gri, chiar daca ma razgandesc si o sa merg spre sibiu o sa vin oricum cu tine pana pe valea oltului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 Ok, in principiu ramane sa ne vedem maine la 8:30 la petrom din militari. Eu am o casca alba si un fazer gri, chiar daca ma razgandesc si o sa merg spre sibiu o sa vin oricum cu tine pana pe valea oltului. BUN. Eu sunt cu R1200R voi avea gentile laterale, imi iau la mine spray de pana, combinezom de ploaie sa fie acolo + o trusa mica de scule just in case. Am casca negru mat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Ma bag si eu pt o transalpina cu intoarcere seara , luni la munca , dar oprim la un mic pe dealul negru , acum pe bune eu datorita jobului mai bat tara in lung si in lat micii ca aia nu gasesti in toata tara asta de RAHAT probabil de la carnea de cal / magar pe care o baga in amestec , eu propun [ s a incalzit destul de mult ] ora de intalnire 8:00 cu plecare 8:30 , daca pui 8:30 se pleaca sigur la 9 . este doar o propunere . Spre seara confirm 100%100 participarea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 Ne oprim pe dealul negru la mici logic . OK sa zicem 8 - 8:30 ar fi frumos sa fim prezenti si cu plinul facut la 8:30 toti. Deci pana acum 3 motociclisti. Vine cineva cu pasagera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 (editat) Mai tata imi baga picioru in ea de vreme te-ai uitat la prognoza meteo pe Ranca / Voineasa pt maine ? M=am saturat de ploaie scad sansele de a veni ,pe bune m- am saturat de curatat tot echipamentul dupa mers pe ploaie , hai ca mobra o bag la spalatorie dar cu echipamentul ........ Sunt pt o iesire de 500/600 km pt maine dar fara ploaie , hai sa cutam alta varianta . Editat Iunie 22, 2013 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Eu zic ca e ok si cu putina ploaie, ne mai racorim un pic. Putem merge pe transfagarasan cu intoarcere pe brasov - siriu (ca sa evitam Cheia). Eu inca nu sunt 100% decis pe unde daca va insotesc pe transalpina, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Ei daca pt voi este ok putina ploaie pt mine nu si uite asa o sa stau pe batatura si nu o sa mai cotribui la bunastarea acestui STAT JEGOS platind accizele si alte taxe dintre 3 lei cat ar fi pretul normal al benzinei la 6,40 cat platesti la statie . Pe data viitoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 M-am hotarat, eu unul o sa merg pe RAMNICU VALCEA, VOINEASA, TRANSALPINA, BUCURESTI. Nu am fost niciodata la Voineasa, vreau sa vad cum este acolo. Deci sa zicem vreo 600km dus intors ti ar fi placut pe ...aici.... pune o pe lista demers neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate