marius_stp Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 m-am intalnit cu un motociclist pe strada (nu are net) si i-am promis ca incerc sa ii fac rost de la frumoasa noastra comunitate de, citez, "telescop kawa 350 gpz" sau ceva de genu. si cel de 600 se potriveste cred. am presupus ca poate aduce cineve din germania sau e bay etc.. daca aveti vreo oferta numarul lui este: 0746018580 - Roli am pus topicul aici pt ca la cumparari nu se prea uita nimeni. pls don't move it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 nimic? nu puteti sa faceti rost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imre Szilagyi Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 facem noi rost numai ca avem nevoie date exacte de la motocicleta, an fabricatie model serie sasiu etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 sal de ce?alea vechi sunt strambe????le facem noi......orice reparatii......2T sau 4T:0723446040 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 aici gasesti piesele 0722-910-570 serban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 va rog frumos sa il sunati pe om, pentru ca eu nu il cunosc personal, am vorbit cu el pe strada. a zis ca are nevoie. daca credeti ca il puteti ajuta va rog sa sunati - e din timisoara. multumesc 0746018580 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate