ricomuerte Postat August 13, 2013 Autor Share Postat August 13, 2013 AMR 7 zile cica vremea in weekend va fi numai buna http://www.accuweather.com/ro/ro/vatra-dornei/275841/weekend-weather/275841 Daca vine cineva, vineri inainte de ora 16...portile sunt deschise, este bar deschis cu rachiu si mancare...deci nu e nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 A-si fii mers de Vineri dar din pacate serviciul nu imi permite asa ca merg numai Sambata tarziu, plec de acasa in jur de ora 19:30 si merg pe traseul Gheorgheni - Toplita - Borsec - Poiana Teiului - Vatra Dornei - intrunire. Sper din suflet sa ajung macar pe la ora 23-24. Din cate stiu drumul Poiana Teiului - Vatra Dornei e cam jale si sunt 88 de km. Ar mai fii o varianta Toplita - Bilbor - Vatra Dornei dar e un drum pentru enduro si eu cu dragstarul de 1100 cu racire pe aer la-si cam forta pe acolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 14, 2013 Autor Share Postat August 14, 2013 pe Bilbor nu ai ce face cu mobra ta...sambata la ora 24? cam nasol...nu poti ajunge pe ziua? poate nu nimeresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Da, credca am sa evit acest traseu mai ales pe intuneric, pai am sa ma descurc eu cu traseul si locatia, nu imi e frica de mersul pe intuneric! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 15, 2013 Autor Share Postat August 15, 2013 A mai ramas o zi...se pare ca vremea se schimba in bine de maine...sambata va si soare. Va asteptam cu drag si spor! Daca vine cineva, vineri inainte de ora 16...portile sunt deschise, este bar deschis cu rachiu si mancare...deci nu e nici o problema. Ne vedem la destrabalare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Pare inbiator si captivant! Poate pot sa marchez cu prezenta! mai, am facut 200 de km si unul nu a venit sa vada da ice eu nu sunt asa eu am fost la mititica stii cum e sa faci 2000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 18, 2013 Autor Share Postat August 18, 2013 cateva poze....mai urmeaza.... https://www.facebook.com/lupascu.vasile.1/media_set?set=a.578071865564465.1073741834.100000849709524&type=3 Multumim tuturor participantilor, gazdelor si nu in ultimul rand politiei rutiere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 mai, am facut 200 de km si unul nu a venit sa vada da ice eu nu sunt asa eu am fost la mititica stii cum e sa faci 2000 ? Ahoi, da stiu cum e sa faci si mai mult de 2000km cel mai mult intr-o tura am facut 2500km si daca a-si putea a-si face si mai mult. Oricum cei 88 de km de la Poiana Teiului la Vatra Dornei mi-au mancat nervii si mi so rupt sisbarul de la vibratii dar m-am descurcat. Ma bucur ca m-am intalnit cu vechi prieteni si mi-am facut altii noi, totul a fost haiducesc si foarte pe gustul meu. Cu poze am sa revin alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 18, 2013 Autor Share Postat August 18, 2013 pe la cat ai ajuns? imi pare rau ca nu ne-am cunoscut. eram ranga pe undeva pe acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Am ajuns chiar la miezul noptii acolo. Imi pare rau ca nu ne-am cunoscut, dar la 11 a trebuit sa plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Vasile a trecut Lordul pe lângă tine de vreo 2 3 ori dar tu erai în lumea ta. Lordule mă bucur c-ai ajuns cu bine acasă și că te-am revăzut după 1 an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Vasile a trecut Lordul pe lângă tine de vreo 2 3 ori dar tu erai în lumea ta. Lordule mă bucur c-ai ajuns cu bine acasă și că te-am revăzut după 1 an. Ahoi! Se mai intampla ce sa-i fac, asta-i alchoolul. Uneori si pe mine ma trimite in alte lumi!!!! Omu si eu ma bucur ca ne-am revazut si ca am barfit un pic, mi-ai trezit oricum amintiri care sau pierdut in ceata timpului si alchoolului \m/ . Poze cu piti - si restul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 21, 2013 Autor Share Postat August 21, 2013 Daca stie cineva ceva despre actele disparute ale lui Cirstean Liviu, sa dea un mesaj anonim macar pe undeva. Bafta. Poze. Poze. Poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate