dublu JACK Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Ca sa nu uit...in tarile astea: H, SK, PL, LT, LTO, E, FN si N cum e treaba cu camping-ul...e voie oriunde sau doar in campinguri amenajate. Eu am mai citit si auzit ca, cel putin in FN si N e voie oriunde, atata timp cat nu faci distrugeri si faci curat. in norvegia si finlanda...ai voie sa pui cortul oriunde, dar nu mai aproape de 200m de locuinta sau resedinta, fara acordul propietarului. cat despre curatenie....nu specifica nicaieri treaba asta, se intelege de la sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 am vrut şi eu merge anul ăcesta acolo să văd soarele de la miezul nopţii - "midnight sun", mai spre nord... dar n-am mai ajuns poate la anul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 am vrut şi eu merge anul ăcesta acolo să văd soarele de la miezul nopţii - "midnight sun", mai spre nord... dar n-am mai ajuns poate la anul... o data in viata ...isi merita banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 daca era senin prindeai si McKilnley din Alaska Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 (editat) Superba tura si foarte frumos montat filmul!!! Felicitari!!!!! Editat Iulie 16, 2013 de Stefan GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 Multumesc frumos pentru asa un topic bogat. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate