catutza Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 a 2-a lovitura intr-o saptamana s-au pus conservistii pe mine merg sa alimentez la Molul din fata stadionului giulesti. merg paralel cu linia de tamvai 11 dau semnal de dreapra eu fiind pe banda intai conservistul coboara podul grand (indicator de cedeaza), eu il vad ii dau si clacson, boul cu cielo visiniu nr B 14 DTL incetineste, eu fac manevra de dreapta de a intra in benzninarie, el buf in numarul meu. suparat ma duc il intreb INDICATORUL NU_L VEZI pai mi-ai taiat calea zice el, vad un imbecil de TAXIMETRIST si il intreb N_AI VAZUT NENE FAZA CA BOU M_A LOVIT? TAXIMETRISTU lasa domne ca nu aveti avarii si va intelegeti. am cedat ptr ca nu puteam sa ma contrazic cu soferul de taxi care incepuse sa tina cu soferul din cielo si erau deja 2 + o nevasta varza contra mea mi-am bagat tot ce se putea in toti 3 si am alimenta linistit si mi-am vazut de drum parerea mea ca boul din cielo a ramas asiguranduse si nu m-a mai vazut si pe mine in fata lui cel mai mult m-a ofticat imbecilul ala de taximetrist VOI CE ZICETI????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Zic ca trebuia sa declari accidentul. Nu conteaza ce spun ceilalti. In cel mai rau caz nu ii facea nimic, dar il puneai pe drumuri putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
actadi Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Bine ca nu ai patzit ceva si moto e intreaga! Cat despre auntzat accidentul - daca aveai 4 h sau mai multe de pierdut pe la sectia corespunzatoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 puneam benzina si plecam la drum nu aveam timp sa ma mai duc la sectia respectiva din sectoru 1 sau 6 ca giulestiul e intre 2 sectoare. doar aripa cu numarul e shue putin spre stanga nu aveam martori decat JIGODIA aia de taximetrist care si-a schimbat putin parerea prima data a zis ca soferul e vinovat iar dupa 10 secunde a zis ca sa ne intelegem ca nu avem avarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Eu locuiesc prin zona si in general de acolo bag si eu benzina, dar intotdeauna cand fac dreapta acolo, sa intru la peco, fie ca sunt cu masina, fie cu moto, prefer sa opresc si sa astept pe banda 1 pana se face "curat" pe artera care coboara de pe pod, desi stiu ca teoretic am prioritate. Fac asta pentru ca atunci cand sunt eu cel care coboara de pe pod, pe aceeasi bretea, am observat ca fara sa vreau ma trezesc fix in dreptul benzinariei, daca iei "caruselul" un pic mai tare, sunt si pomii aia pe stanga si trebuie sa te duci mult in fata ca sa te poti asigura. Categoric ochii sunt fix in stanga, nimeni nu se mai uita in fata. Nu zic ca nu ai dreptate dpdv legal, dar fa o data coborarea de pe pod pe artera aia si o sa vezi ca ala din masina pur si simplu nu te-a vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) stiu mosulic ma plimb mereu pe acolo si asta e benzinaria pe care o folosesc cand plec la drum spre gara de nord (si eu stau in zona) asta am gandit si eu dupa ce m-a lovit eu aveam 30km iar el ceva mai putin eu in momentul coborarii mai si reduc si mai stau cu piciorul pe frana Editat Noiembrie 20, 2006 de catutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 ... ca giulestiul e intre 2 sectoare.... cum draku e intre doo sectoare? acolo e "no man's land" ? oricum, bine ca ai scapat usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 nu stiu exact cum se delimiteaza o sa ma uit pe harta cred ca e sectoru 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Jumatatea de pod dinspre Giulesti este in sectorul 6, jumatatea dinspre Turda e in sectorul 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Jumatatea de pod dinspre Giulesti este in sectorul 6, jumatatea dinspre Turda e in sectorul 1. pai cum drac? trebuia sa mergi la politie. io zic ca-i lua permisul la bulangiu naibii. neacordare de prioritate cu tamponare...clar bine ca ai scapat fara cazatura. bafta sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) acum 5 minute am vorbit cu un politist de la rutiera si mi-a spus ca trebuia sa merg la politie la sectorul 6 si ii suspenda permisul pe 60 de zile ptr neacordare de prioritate si 100roni amenda. i-am dat numarul la masina si i-am explicat cum s-a intamplat si ce mi-a spus el la accident. politistul mi-a dat dreptate. SOFERUL AUTOVEHICOLULUI CARE COBORA PODUL GRAND TREBUIA SA ACORDE PRIORITATE (CHIAR SA OPREASCA DUPA CAZ) ORICARUI VEHICOL CARE SE DEPLASA INAINTE SAU INTRA IN BENZINARIE. daca era mai grav anulam plecarea si mergeam la politie dar ptr un numar stramb si multe injuraturi zic sa aibe grija dumnezeu de viata lui ca daca il intalnesc am eu grija sa ii fac aceeasi figura dar de data asta cu masina ca vine iarna, iar ptr respectivul TAXIMETRIST sa mai ia si el regulamentul sa mai citeasca la el cand astepta clientii. Editat Noiembrie 20, 2006 de catutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 acum 5 minute am vorbit cu un politist de la rutiera si mi-a spus ca trebuia sa merg la politie la sectorul 6 si ii suspenda permisul pe 60 de zile ptr neacordare de prioritate si 100roni amenda. i-am dat numarul la masina si i-am explicat cum s-a intamplat si ce mi-a spus el la accident. politistul mi-a dat dreptate. SOFERUL AUTOVEHICOLULUI CARE COBORA PODUL GRAND TREBUIA SA ACORDE PRIORITATE (CHIAR SA OPREASCA DUPA CAZ) ORICARUI VEHICOL CARE SE DEPLASA INAINTE SAU INTRA IN BENZINARIE. daca era mai grav anulam plecarea si mergeam la politie dar ptr un numar stramb si multe injuraturi zic sa aibe grija dumnezeu de viata lui ca daca il intalnesc am eu grija sa ii fac aceeasi figura dar de data asta cu masina ca vine iarna, iar ptr respectivul TAXIMETRIST sa mai ia si el regulamentul sa mai citeasca la el cand astepta clientii. ce ti-am zis? eu zic sa nu-i faci aceeasi figura cu masina...doar o sa-ti ia tie permisu. mai bine ii dai una in gura cand il prinzi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 (editat) vad ca are asigurare la astra s.a. vai de mine daca era accidentul mai grav am lucrat cu astra si cunosc prima de asigurare in caz de accident. Editat Noiembrie 20, 2006 de catutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate