anonymous Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 (editat) https://maps.google.com/maps/ms?msid=212069651933714135925.0004e0d9856f4fce2091a&msa=0 Bucuresti-Valea Oltului-Sibiu-Sugag-Novaci-Bucuresti, Aproximativ 700 de km. Plecare maine dimineata pe la 7.30-8, intoarcere seara. Daca mai sunt doritori, dati un semn. Se va merge tare (pe unde se poate). Editat Iulie 6, 2013 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 as fi mers si eu dar cu vremea asta nu stiu la ce sa ma mai astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 drum bun fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 (editat) https://maps.google.com/maps/ms?msid=212069651933714135925.0004e0d9856f4fce2091a&msa=0 Bucuresti-Valea Oltului-Sibiu-Sugag-Novaci-Bucuresti, Aproximativ 700 de km. Plecare maine dimineata pe la 7.30-8, intoarcere seara. Daca mai sunt doritori, dati un semn. Se va merge tare (pe unde se poate). Salut, aveti grija ca din Sugag pana in Brezoi nu e nici o benzinarie. Am fost anul trecut si erau o gramada de traversari neterminate, in rest asfalt bun, mai putin o portiune de 20 km intre Vidra si Brezoi care era foarte nasol. Drum bun si asfalt uscat PS: Am fost azi Bucuresti-Sibiu pe valea Oltului si am trecut prin 5-6 radare (Calimanesti, Caineni, Robesti, alea clasice) PPS: am prins si cateva reprize de ploaie azi Editat Iulie 6, 2013 de piticot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 8, 2013 Autor Share Postat Iulie 8, 2013 (editat) Am ajuns la Sebes si o luam in jos pana la Novaci, nu am mai luato pe valea oltului ca erau super nori in fata, am fost pe transfagarasan in schimb, blana orbitoare partea buna e ca e senin pe aici. Am ajuns cu bine acasa, dupa 16 ore si pauze foarte putine. Plecat la 7.30 din Bucuresti, pe la ora 1 am ajuns sus la Balea, de la ora 4 la ora 8 am fost pe transalpina, iar pe la 11.30 am revenit in capitala. Ne-a prins putin ploaia pe TF pe urcare si pe la mijlocul TA. 13 ore efectiv pe motor pe un asemenea traseu este un record personal, chiar a fost putin obositor spre final, dupa ce am terminat cu transalpina, ma durea capul de la atatea apexuri. Cinste pasagerei care a rezistat pe o sa cum nu va imaginati, si inca era vie cand am ajuns acasa ) Transfagarasan: Transalpina: zona de N pe la mijloc niste vacute zona de S La zona cea mai misto, coborarea spre Novaci, am ramas fara baterie din pacate. Editat Iulie 7, 2013 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 (editat) foarte frumos,felicitari de ce ai mers asa incet ?nu se incalzeau cauciucurile?(transfagarasan) . Editat Iulie 8, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 8, 2013 Autor Share Postat Iulie 8, 2013 Cauciucurile (d211gp si d212gp) si-au facut treaba, nici pe ploaie nu mi-au facut surprize, dar eu eram cam nedormit, aveam pasagera si eram singuri pe traseu, asa ca am lasat-o un pic mai moale overall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 MULTUMIM PT VIDEO! felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate