Sari la conținut

neo43nity

Membru
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    cristi_ben2002@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Kawasaki Versys 650
  • Numar Moto
    B-01-RIB

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha R-125 , Yamaha FZ6

Vizitatori Recenți Profil

642 citiri profil

neo43nity's Achievements

  1. Se vinde scuter Piaggio Medley 125 cmc: An de fabricatie: 2020 ABS: Da Sistem start/stop: Da Km: 9.000 in crestere Consum mediu: 2,5L/100 km Viteza maxima: 110 km/h Far LED Sistem de racire pe lichid Dotari: parbriz Puig, handguards Puig, manere incalzite cu 4 trepte, spatiu de depozitare sub sa pentru 2 casti, carlig pentru bagaj La 7.000 km au fost schimbate la EST BIKE urmatoarele: ulei, filtru ulei, filtru aer, bujie (NGK iridium). Se vinde pentru a trece la clasa mai mare (300 cmc). Se poate vedea/testa in sectorul 1-6 (Podul Grant / Piata Crangasi).
  2. Da, imi suna foarte cunoscut sunetul Baterie moarta, si eu am patit-o. Ai 2 variante...ori poti lua o baterie noua si i-o montezi direct (nu e greu, scoti saua si desfaci 2 suruburi), ori rogi un prieten sa te ajute sa o urci pe o panta si apoi iti dai drumul pe ea la vale, pui contactul, bagi in viteza a 2-a, dai drumul repede la ambreiaj si o accelerezi putin ca sa porneasca din inertie. Eu asa am facut pentru a ajunge cu ea la un service sa-i schimb bateria, m-a ajutat tatal meu sa urc pe pod, si apoi mi-am dat drumul la vale pe o bretea )) Good luck!
  3. Vai! Tocmai m-am intors din acea zona (am fost cazat in Orsova pe faleza Dunarii intr-un apartament timp de 4 nopti) si imi parea extrem de rau ca am mers cu masina... Este foarte frumos, mai ales de la Dr. Turnu Severin pana sus la Moldova Noua - Oravita SUPERB! Aveti grija in schimb la caderi de pietre, mai sunt pe asfalt cativa bolovani cazuti, privelistea in schimb este minunata! Asfalt uscat va doresc! P.S: mare grija la drum, se fac depasiri extrem de riscante din partea conservarilor, mi-a stat inima pana si cu masina din cauza unor dobitoci care habar n-au sa depaseasca.
  4. Salut, Am si eu un Kawasaki Versys 650 model 2008, ai putea sa-mi spui te rog daca putem schimba distributia si cam cat m-ar costa aproximativ (piese+mana de lucru)? O zi placuta!
  5. Sincer, m-ar interesa mai mult un cric central...insa nu am gasit nicaeri pentru modelul meu din 2008. Spune-mi te rog, ce talpa de cric ai, poti sa faci cateva poze?
  6. Salut! Din pacate nu detin un model asa nou de Kawasaki Versys (modelul meu este 2008), insa ceea ce ai iterat mai sus am citit si eu despre noile modele ale lor. Inainte sa-mi iau aceasta motocicleta eram indecis si nu stiam ce sa aleg intre V-Strom si Versys. Am decis sa fac un test ride cu amandoua (m-am intalnit cu 2 proprietari care erau interesati sa-si vanda motocicletele) pentru a-mi face o parere. Desi nu m-am dus cu echipamentul la mine am avut parte de o surpriza, oamenii mi-au imprumutat echipamentul sa merg cu motoretele lor si sa-mi fac o parere despre cum se aseaza la drum. Dupa cum ma asteptam, V-Strom-ul mi s-a parut foarte greoi la manevrarea pe loc (ba chiar am lasat proprietarul sa o scoata din curte pentru ca mi-era frica sa nu alunec sau sa-i julesc mobra, eu avand inaltimea de 1,75 si 74 kg) insa la drum se aseaza mai bine decat Versys-ul (mai ales la drum lung). Versys in schimb este mai manevrabila pe loc (pentru mine asta a fost factorul de decizie, deoarece 70% din timp folosesc motocicleta in oras pentru a ma deplasa mai repede), insa mi se pare putin mai zgomotoasa decat V-Strom-ul (vibreaza mai mult). Desi initial ma speriasem de pozitia inalta, am putut regla arcul astfel incat sa ating cu toata talpa cand motocicleta este oprita. Din cate am citit, de la modelele 2010+ , chiar ai o rotita sa-ti ajustezi singur inaltimea (deci mai mult ca sigur vei avea si la modelul de 2017. Am ales Versys-ul si nu-mi pare rau pentru ca e destul de fasneata pentru ce-mi trebuie (i-am pus si topcase si nu simt ca se chinuie sa traga) , in schimb dezavantajul pe care-l vei avea mereu sunt piesele. Acestea sunt mai greu de gasit pentru Kawasaki comparativ cu V-Strom-ul (la V-Strom vei gasi foarte multe accesorii si vor fi accesibile), iar pentru Versys va trebui probabil sa faci comanda in afara tarii sau sa te duci cu ea la United Motors (singurul dealer Kawasaki din cate stiu eu). Si cei din urma sunt scumpi, am fost curios sa vad cat imi ia pe o revizie si m-am crucit cand suma a depasit 10 mil..asa ca pregateste portofelul daca vrei sa o duci la reprezentanta. Cam asta a fost mica mea poveste, sper sa te ajute sa iei o decizie buna in ceea ce priveste viitorul tau companion la drum O zi placuta!
  7. Buna seara, Circulam dinspre Cotroceni spre Ion Mihalache pe Podul Basarab si am observat un accident (jurul orei 22:30). Motocicleta (din ce mi-am dat seama semana cu un Kawasaki Ninja 636) era cazuta dar intacta si se afla fix pe breteaua ce cobora spre Gara de Nord. Ambulanta era deja la fata locului iar inauntru era cineva, insa nu am apucat sa vad cine / ce stare avea. Are cineva informatii despre acest eveniment? Sanatate motociclistului, sper sa fie teafar..
  8. Buna ziua, Recent am devenit si eu un calaret de Kawasaki Versys 650 (model 2008) si sunt foarte curios cum se preteaza (la drum lung, la consum, etc). Momentan pot spune doar ca e putin cam inalta de mine (am 1.75) , iar picioarele ating jos doar cu varfurile. De asemenea, in comparatie cu vechiul meu Yamaha FZ6 Fazer (model 2004) se simte ca vibreaza mai mult (e si normal, are doar 2 cilindri, insa este foarte enervant mai ales ca eu tin motorul in turatii joase). In rest pozitia, manevrabilitatea si comoditatea sunt atuurile modelului respectiv. Voi face si eu un consum mediu zilele acestea (nu am reusit deoarece am roata spate care rasufla si o gasesc cu presiune de 1.8 atm mereu). Poate ne strangem cu totii intr-un weekend si facem o ieseala ceva, mai impartim pareri Asfalt uscat!
  9. Multumesc pentru informatii Lucian Inaltimea mea este fix 1,75 deci sper sa fie in regula in acest sens ) Interesanta propunerea cu vopsitul, insa ma gandesc la faptul ca daca voi fi nevoit sa-l vand, cumparatorul va face pe Toma necredinciosul cand o sa-i explic de ce l-am vopsit in alta culoare. Daca stau sa ma gandesc, intr-adevar parca culoarea argintie pare a fi mai mult dust-proof decat altele, deci poate si din aceasta cauza am gasit mai multe oferte pe culoarea asta. Voi lua legatura cu Borozo pentru o introducere daca are timp Sper sa ne salutam in trafic cat mai curand sau sa dam un traseu in gasca cu Stroamele sezonul acesta.
  10. Buna ziua, M-am hotarat recent sa fac si eu pasul catre un VStrom DL 650 (dupa ce am avut un Yamaha FZ6 Fazer si un Yamaha R125 ca motociclete de inceput). As vrea sa-l cumpar sezonul acesta si voiam sa va intreb daca stiti cumva pe cineva care ar vinde acest motor sau daca aveti link-uri de anunturi cu ele de vanzare. Pretul maxim pe care-l pot suporta este de 3000 euro, culoarea poate fi oricare inafara de argintie, modelul as prefera sa fie dupa 2006, iar de preferinta motocicleta sa aiba multi km si sa fie in mintile ei decat invers. Vreau sa precizez faptul ca n-am pus niciodata mana pe un DL 650 (nici nu m-am urcat pe el sa vad daca pot ajunge cu piciorul jos si sa ma lamuresc cu pozitia de drum si pragul de comfort pe care-l ofera). Astfel, as fi vrut sa va intreb daca e cineva dispus si are timp liber intr-un weekend sa-mi faca o introducere? Nu am cum sa-i fac un test drive pentru ca nu am echipament din pacate, insa macar sa vad cum stau pe ea. Asfalt uscat si sper sa ne vedem in curand prin trafic cu Stroamele noastre! )
  11. O asemenea problema am avut eu cu un Yamaha FZ6. Doar ca la mine imi licarea si becul de cheie (ca si cum nu ar recunoaste cheia). La fel se auzea pompa si apoi ii dadeam la buton si nimic...cert e ca la mine s-a rezolvat doar impingand-o putin mai in fata (adica mutand-o din locul ei). Daca nu merge incearca s-o scoti afara si s-o pornesti prin impingere (daca stii cum). Uite un videoclip aici poate iti e de folos :
  12. Super tare! V-a mai ramas ceva in stomac dupa aventura aia de la cate vibratii ati avut parte? )
  13. Superb! Frumoase peisaje Urmeaza sa dam si noi maine o tura si sa profitam de weekendul frumos. Se pare ca mai sunt locuri unde predomina zapada pe asfalt...ai intampinat dificultati , au fost portiuni mari de traseu cu zapada?
  14. E frumos traseul dar am niste intrebari Pentru pauza de masa nu ne-am putea opri la Brasov sau Bran (recunosc , imi cam place pe la Bran) sa mancam ceva daca e? Ca sa mergem la Cabana Voina mi se pare ca ne abatem prea mult. Intr-adevar pare si solicitant dar e si lung traseul (520 km) .. parca ziceati ca nu vreti sa ne apuce intunericul Daca mergem cu 100-110 pe traseul asta sigur o sa ne apuce
×
×
  • Creează nouă...