sorin das Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Man, hotelul ala e la 118km de Villach! hotelul asta este de tranzit," un fel de Paprika"pe drumul catre Wiena.....hai ca imi este dor .. seara pe coburi!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) Sa aveti un an cat mai bune si mii de km fara nici macar o pana. Multumim mult. Eu tot sper ca ne vedem si anul asta Parerea mea este ca daca tura incepe in sudul Austriei nu are nici un rost sa mergem pana la Wiena Vlad daca vrei sa incepi tura de pe langa Villach eu propun sa venim catre Austria prin Serbia ,Croatia si sa ne oprim in slovenia prima noapte.O varianta de cazare pe drum este http://www.kongo.si/hotel-3/ distanta 750 km din Drobeta turnu severin. Cristi, merci de sugestie dar cazarea trbuie sa fie in zona Villach pt. ca de acolo avem o gramada de facut in toate directiile. Probabil vom sta chiar patru nopti in aceeasi cazare. Caut hotel cat mai bun, de preferat si cu piscina. Mi se parea tentant, atat ca pret dar bun si pt confortul nostru, sa iau si cu cina inclusa; aici insa ar fi o problema cu cei care fac marceline si ajung prea tarziu la cazare Presupunand ca sarim peste Viena si ne vedem direct in Carintia, nu stiu daca Drobeta este cea mai buna idee pt nopatea de pe drum pt ca pana in zona Villach mai sunt apoi cca. 900km; cred ca tot innoptatul la Szeged (si implicit ruta pe acolo) ar fi cel mai indicat. Dar amanuntele astea le discutam la momentul potrivit. ... hai ca imi este dor .. seara pe coburi!!!!!!!!! Aha... am inteles. Apropo de dat pe curbe, povesteste si intamplarea zilei.......sau mai bine zis ,cascadoria zilei........Andrei singur si fara limitator de viteza!!!!! a reusit recordul de a se da cu ...atentie !!!!! crash barul pe jos...asta da record Da da, o sa mai pun cateva poze, ca n-am terminat! Editat Ianuarie 24, 2014 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 khk ule nu vrei tu sa faci topic NOU.....cu 2014??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2014 khk ule nu vrei tu sa faci topic NOU.....cu 2014??????? O sa fac, cat de curand, cand stiu mai multe detalii concrete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 O sa fac, cat de curand, cand stiu mai multe detalii concrete. cine VREA ...vine ........cine COMENTEAZ ......baga masline!!!!!! hai cu traseul dar fara zone perin care am fost de 3-4 ori!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 daca faci topic separat , anunta si tu si altfel , ca p`aici intram mai rar merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 2, 2014 Autor Share Postat Februarie 2, 2014 Apropo de dat pe curbe, povesteste si intamplarea zilei.......sau mai bine zis ,cascadoria zilei........Andrei singur si fara limitator de viteza!!!!! a reusit recordul de a se da cu ...atentie !!!!! crash barul pe jos...asta da record Da... dupa ce Andrei si-a rupt cizmele tarasaindu-le pe curbe, dom' profesor l-a luat la o lectie de incadrare: cateva poze din gingasul Moustiers: Canionul Verdon, de data asta mai de jos... Si ultima poza a zilei de vineri, dupa ce calutii au avut parte de un dus revigorant: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julius0040 Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 salut domnilor !tinand cont ca in tura 6 m-am simtit foarte bine in grup am hotarat sa va chinuim (impreuna cu daniela) cu prezenta si in tura 7 care se coace acum,din pacate nu vom fi tot timpul impreuna ci doar la cateva tururi,sper ca vlad si voi sa ne acceptati prezenta asa noi promitand sa nu va chinuim cu cereri speciale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 La coborare, pe Col des Granges, am trecut printre ruinele unui fost sat probabil, din pacate nu am apucat sa aflu ce a fost acolo: P1060754.JPGP1060751.JPG de juma de an vreau sa zic si tot uit: satul se numeste Camp de Fourches si a fost construit intre sfarstul sec XIX si inceputul secolului XX. A folosit ca si "cazare" pentru un batalion de vanatori de munte, dupa care ulterior abandonat dupa al doilea razboi mondial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate